Galéria
Forrás: A LYFE levitáló virágtartója beszédes példa a skandinávok kreativitására. A mágneses mező, amely a levitációt előidézi, ráadásul serkenti a növények növekedését.

További részleteket ITT találsz.
Forrás: Amilyen szép, olyan okos a Honor első aktív zajszűrővel rendelkező vezeték nélküli fülhallgatója, ami kristálytiszta hangminőséget biztosít minden helyzetben. Az eszköz 10 mm-es, érzékeny membránnal ellátott hangszórója gondoskodik a mély basszusról, kényelmesen illeszkedő kialakítása, egyszerű érintésalapú vezérlése és okos funkciói miatt pedig ideális kiegészítő azok számára is, akik sportos életmódot folytatnak.

További részleteket ITT találsz.
Forrás: Az eszköz csuklón és lábfejen is hordható, így számos sportágat támogat részletes és pontos adatokkal. Az eszköz szíja műanyagpalackok és műanyagdarabok újrahasznosításával készült modern eljárással és textilfeldolgozással.

Ez a megoldás olyan alapanyagot biztosít, ami szem előtt tartja a termék minőségét és funkcionalitását, miközben energia-megtakarítással és kisebb szén-dioxid-kibocsátással jár. Az eszköz rögzíti a lépés hosszát, a dőlés mértékét, a lábhajlítás szögét, a lépésfrekvenciát, a talajfogást, a talajérintés idejét és a lépésszámot. 

7 990 Ft
Forrás: Szájmaszk cserélhető szűrőbetétekkel.

További részleteket ITT találsz.
Forrás: A Lil' Cobber Twinpack első és hátsó lámpái elképesztő 330º fényt bocsátanak ki, így a kerékpár minden szögből jól láthatóvá válik.

110 lumen első és 50 lumen hátsó fényerejével a túlzsúfolt városi forgatagban is odavonzza a tekintetet, fokozva a közlekedők biztonságát.
A Lil' Cobber beépített akkumulátorral és USB csatlakkozóval rendelkezik. Könnyen leszerelhető, akár mobilról is tölthető.

További részleteket ITT találsz.

Tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyük nemcsak geek csajoknak

Mai válogatásunkban tökéletesen praktikus, mégis stílusos kütyüket találtok, amelyeknek egyszerű funkcionalitása túlmutat a megszokotton. Az instyle.hu cikke.