Galéria
Forrás: Kávé- és teafolt
Keverj össze egy evőkanál ecetet és kasztíliai szappan és a mixet tedd rá a foltra, hagyd hatni 30 pecig. Szórj rá szódabikarbnát és dörzsöld kicsit össze, utána most d ki hideg vízzel.
Forrás: Gyömölcs vagy paradicsom
Hideg vízzel nedvesítsd be az anyagot, egy tiszta vizes ronggyal dörzsöld össze, és utána is öbltísd hideg folyó víz alatt. Tegyél a foltos anyag alá egy rongyot ls a foltra szórj rá negyed csésze szódabikarbónát, hidrogén-perodixodot vagy folttisztítót és hagyd rajta egész éjszaka.
Forrás:
Csokoládé
A csoki nagy részét próbál lekapargatni, ledörsölni egy ronggyal. Fújj folttiszítót a foltra, de ne dörzsöld, csak a ronggyal nyomkodd bele a foltba a folttisztítót, hagyd hagyni, majd a foltra szórj rá negyed csésze szódabikarbónát, hidrogén-perodixodot vagy folttisztítót és hagyd rajta egész éjszaka, másnap mosd le hideg folyó víz alatt.
Forrás: Smink (alapozó, púder, szemfesték)
Csinálj egy pasztát 1 evőkanál mosószerből, 1 evőkanál szódabikarbónából és 1 ek vízből. Egy rongyot márts bele a pasztába és dürszöld vele a foltot. Ha nem jön így ki, akkor éjjelre áztasd be ecetes, hidrogén-peroxidos, szódabikarbónál vízbe az inget.
Forrás:
Vörösbor
Itasd fel egy ronggyal az ingről a bort, utána ezzel a keverékkel fújd be: negyed bögre hidrogén-peroxid, 2 evőkanál kasztíliai szabban (növényi olajokból van)  és pár csepp citromolajat. Ezt fújd az anyagra és finoman kezdd dörzsölni, ha nem jön ki így, akkor szórj még hidrogén-peroxidot a foltra és úfra fújd be. 15 percig hagyd rajta, majd hideg vízzel öblítsd le, ha ez nem elég egész éjjelre fújd be a keverékkel.
Forrás:
Sár-, kosz-, fűfolt
Nedvesítsd be hideg vízzel az anyagot, majd fújd be ezzel a keverékkel: negyed bögre hidrogén-peroxid, 2 evőkanál kasztíliai szabban (növényi olajokból van)  és pár csepp citromolajat. Ezt fújd az anyagra és finoman kezdd dörzsölni, ha nem jön ki így, akkor szórj még hidrogén-peroxidot a foltra és úfra fújd be. Utána éjjelre áztasd be a maradék meleg vízbe, amibe beleteszed a maradék tisztítószert és még negyed csézse mosószert. Utána másnap mosd ki mosoógépben hosszú mosáson.

Így távolítsd el a makacs foltokat a fehér pólóból és ingből

Egy stílusos fehér ing vagy blúz minden helyzetben, alkalomra a legjobb választás lehet, éppen ezért mentsd meg az életét a hatékony folttisztítással!