Galéria
Forrás: Justin Timberlake azt nyilatkozta egyszer, hogy ahogy beköszönt a meleg évszak, mindig tequilára vált. "Kedvencem a papino. Tequila, ananászlé, uborkaszeletek és egy kis Grand Marnier likőr. Igazi grillezős estére való pia."
Forrás:

Na jó, Jennifer Aniston kedvence nem egy spéci dolog, de nyáron tökéletes. Don Julio tequilából készíti, mert az tiszta tequila. Shakerbe jeget tesz, a tequilát, egy lime levét önti rá és egy kis Cointreau-t, majd jól összerázza. A poharat sóba mártja, beleönti a nedűt és már issza is.


Forrás:

A koktél eredetije French 75 névre hallgat és a párizsi Ritz hotel Hemingway bárjának signature itala. Kate az eredetelig használt gin helyett vodkával issza, ezért módosul 76-ra a név.

"Vodka, egy kis cukor és citromlé pezsgővel keverve. A legjobb ital a világon" - vallja Kate.

 


Forrás: Az énekesnőből lett szépség- és divatguru nem veti meg a földi örömöket. 

"Imádom Jameson-gyömbéres üdítő koktélt. Általában ezt iszom evés közben."
Forrás: Taylortól valami extravagánsabbat vártunk, dehát ő felfedezte az egyszerűségben rejlő nagyszerűséget. Cola light és vodka. Kalóriaszegény, az biztos.
Forrás: A popsztár kedvence így készül: egy feles vodka, kb. 30 ml gránátalmalé, friss áfonyapüré és 30 ml vörösáfonyalé.

A sztárok kedvenc koktéljai

A recept egyszerű, akár egy perc alatt is elkészíthető, de egy kis csavart bátran belevihetünk a nevével ellentétben cseppet sem ódivatú koktélkülönlegességbe.