Galéria
Forrás: A Patikakert Vendégház egy vérbeli anya-lánya projekt: Zsiros-Kundrík Lívia építésztervező és édesanyja, Tkacsik Márta a természet tiszteletének jegyében megtervezett, egyszerre modern és vidéki hangulatot árasztó vendégháza a budai hegyek csendes lankáin.
Forrás: Energiatakarékos, ún. passzív ház mindkét épület, hőszivattyúval, rengeteg napelemmel, takarékos vízhasználattal, bio úszótóval.

A ház 3 hálószobával rendelkezik, a berendezése eklektikus és egyedi, de a luxust itt a fenntarthatóság jelenti.
Forrás: A többszörösen díjnyertes vendégházat beválasztották a TOP 10 legszebb magyar építészeti alkotás közé 2019-ban. Majd egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri felterjesztette egy 19 országot felölelő, európai építészeti díjra, a Grand-Prix-ra, azaz a fődíjra. Ennek díjkiosztója a vírus miatt őszre tolódott.

Foglalás ITT lehetséges.
Forrás: Aprócska, romantikus búvóhely a Pilisben, ami azonnal belopta magát a szívünkbe. Ha te is rajongsz a természetközeli egyszerűségért, a lassú feltöltődésért, régi, varázslatos aurával bíró tárgyakért, akkor megtaláltad álmaid kunyhóját.

A vendégházban önellátás történik, főzésre a kicsiny, ám ugyancsak stílusosan felszerelt teakonyhában nyílik lehetőség minőségi porcelánok és modern főzőeszközök között.
Forrás: A 32 nm alapterületű faház egy az erdőtől elhódított, 700 nm-es kertben áll, amelyben kerti sütögetésre, és felhőtlen pihenésre kialakított kis “kerti szobácskák” találhatók.

Ha mindig is szerettél volna egy nagy, pihe-puha párnákkal bőven telepakolt, csodálatos kelmékkel megvetett ágyba hemperegni, akkor a legjobb helyen jársz!
Forrás: A vendégház, amely nevét a kert végében található vízmosásról kapta, 2 fő számára ideális.

Foglalás ITT lehetséges.
Forrás: Az 5 Ház Birtok 2,5 hektáron helyezkedik el Somló északi lejtőjén közvetlenül a vár alatt. A hegyet több borút is körbehálózza, az 5 Ház Borbirtok a Szent Márton borút egyik kiindulópontja.
Forrás: Ez egy családi vállalkozás 5 stílusosan felújított présházzal és egy wellnessházzal, az apartmanokból páratlan kilátás nyílik a tájra, tiszta időben az Alpokaljáig is ellátni.
Forrás: Foglalás ITT lehetséges.
Forrás: A balatongyöröki domboldalban, a szőlők közt megbúvó nádtetős, romantikus házikó tágas tereivel ideális választás pároknak, de akár családoknak is, ha egy kis vidéki feltöltődésre vágynak.
Forrás: Foglalás ITT lehetséges.
Forrás: Élvezd a híres holland vendégszeretetet egy igazán csodálatos kis hazai községben, Irotán. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található, fenntartható és klímasemleges üdülőbe a kutyádat is szeretettel várják.

További részletek & foglalás ITT lehetséges.

#vegyélhazait: 5 különleges szálláshely, amiről nem gondolnád, hogy Magyarországon van

Az InStyle #vegyélhazait facebook csoportjában rendkívül izgalmas és romantikus szálláshelyekre bukkantunk, amelyekről nem is gondoltuk volna, hogy Magyarországon megtalálhatók.