Galéria
Forrás: Egyél sokkal több kalciumban gazdag ételt: a túró és a sajt a legjobb, de a joghurt, kefír is jó, ha pedig bírod a tejet, akkor naponta kétszer igyál tejet. Ha nem fogyazstasz tejtermékeketm akkor tablettaformában is szedheted, de abból nem szívódik fel minden.
Forrás: Ha tartós eredményt szeretnél, akkor kezdj teljesen átállni a vízivásra, nemcsak a fogadnak teszel jót vele, hanem az egész szerevezetednek. Napi egy kávé és a többi legyen víz. A limonádé-, szörp-, szénavas üdítő-, tea- és koktélfogyazstás mennyiségét gonold át, ha fehérebb fogakat szeretnél.
Forrás: A fogmosásodon is valószínűleg változtatnod kell: az alapos fogmosás nem erőteljes dörzsölést jelent, hanem alapos, többirányú és 3 percig tartó tisztítást. A fogfehérítős fogkrémekben nézd meg, van-e olyan, amiben szódabikarbóna van, mert azok tényleg hatásosak. A fogselymezést se felejtsd el!

Vesd be ezeket a trükköket, ha fehérebb fogakat szeretnél!

Most nem szívesen mennél fogfehérítés miatt dokihoz, viszont látod, hogy a fogad már nem olyan ragyogó, mint szeretnéd? 4 lépés, és fehérebb lesz!