Galéria
Forrás: Kerchner Dóra (Kedo Art) művész így fogalmaz az alkotásairól: "Egyben hobbim és szenvedélyem a modern, absztrakt festmények készítése egyedi megrendelésre és természetesen önmagam szórakoztatására, lelki feltöltődésre."
Forrás: Koós Bence 5 éve készít ehhez az elefánthoz hasonló papírszobrokat Ecohunt néven. Bence így fogalmaz a műveiről: "Korábban többféle műszaki és művészeti főiskolából szívtam magamba a tudást, melyet együttesen kamatoztatok a mai napig. Alkotásaimmal próbálom a formákat a lehető legkevesebb síkra egyszerűsíteni, miközben igyekszem az anatómiához és a felismerhetőséghez hű maradni." Nézd meg Facebookon és Instán!
Forrás: "Bambusz alapra készült, apró gyöngyökkel díszített dobozkák, amiben tarthatsz ékszereket, vagy smink kellékeket. Csodálatos dekoráció és egyben hasznos is. 5 féle méretben kapható." – írja a Design By Yomo dekorstúdió egyik alapítója, Czechmeister Mónika.
Forrás: Kádár Ferenc Dokka Design néven saját tervezésű, prémium minőségű, minimalista vonalvezetésű bútorokat és kiegészítőket készít, szigorúan 1-1 db-ot, a valódi egyediség jegyében.
Forrás: Kaiser Fanni (Happy Fafi néven) ilyen csodás kerámiákat készít! Instán és Facebookon is követheted őt.
Forrás: Polgár Gabi és Polgár Viktor  Bucek Fabrication néven bútorokat és dekorációkat terveznek és készítenek. A képen látható polcrendszer egy virágüzletben található, ez is az ő munkájuk. A többi csodás, geometrikus alkotásukat itt tudod megnézni. 
Forrás: Ismerd meg a hoom.hu-t, amely csak magyar tervezők alkotásait értékesíti. A képen egy Hunik Auróra fotel mutaunk, amely csak magyar mesterember keze munkáját dicséri. 
Forrás:
Sziver Krisztina, az Individual Home Decor tulajdonosa így fogalmaz a termékeiről: "Egyedi horgolt, kötött, makramézott lakásdekorációs termékeket készítek, újrahasznosított fonalakból." Szép és újrahasznosított, kell ennél több?
Forrás: Csurgó Rita, Lightingale Lamps márkanéven elképesztően szép lámpákat készít, asztalit, csillárt, egzotikusat, kalsszikusat. Elképesztően jók a lámpái, nézz körül az oldalán vagy az Instagaram-oldalán!
Forrás: Juhász Corrina grafikus és létrehozott egy saját márkát, JUCOHome néven. Ahogy ő fogalmaz: "Egyedi mintákat tervezek, amik különböző termékeken jelennek meg. Főleg a lakáskiegészítők érdekelnek, így a mintáim elérhetőek: vászonképen, tapétán, párnán, poszteren, zuhanyfüggönyön, valamint apróbb kiegészítős cuccokon: telefontok, füzet, csomagolópapír." Nézz körbe a webshopjában, nem fogod megbánni!
Forrás: Gulyás Judit (Gulyás Design) textiltervező 20 éve tervez és készít, egyedi, 100%-ban gyapjúból készült csodálatos szőnyegeket. A Facebook-oldalán és a honlapon nézheted meg a munkáit!
Forrás: Kiss Boglárka Fonalkód márkanéven hihetetlen ötletes és ízléses tárgyakat készít: takarót, puffot, szőnyeget, díszpárnákat, kosarakat, tárolókat... A weboldalán tudsz körbenézni, vagy látogass el az Insta-galériájára.
Forrás: Nyáry Anett ilyen csodálatos pasztell csendéleteket készít, de válla rendelésre pasztell és grafit portrékat is. Az Instagram-galériája hihetetlen gyönyörű! 
Forrás: ‎Ildikó Zaják-Balogh‎, a Zia Makramé márka tulajdonosa és alkotója csomózással ilyen szuper térelválasztót is csinál. De készít falidíszeket, tárolókat, ékszereket és rengeteg szépséget makramé technikával. Van webshopja és körbenézhetsz az Instáján is.
Forrás: ‎Griljov Anastasiia‎ ilyen csodás kagylóalakú tárolókat készít, de rengeteg kosár, fürdőszobai tároló és egyéb lakásdekoráció van a kínálatában.

#vegyélhazait: 15 inspiráló hazai lakásdekoráció

A #vegyélhazait csoportban órákig böngészhetsz a szebbnél szebb dekorációs termékek között, most mutatunk néhányat ízelítőként.