Galéria
Forrás: Horgolt táskák, izgalmas formavilággal. A klasszikus kézi- és válltáskák mellett a gömb formájú darabok igazán egyedivé teszik a márka kínálatát.

További információ: https://www.facebook.com/nome.lab.studio/
Forrás: Bemutatkozás: "Kézzel varrott, eredeti bőr táskákkal és kiegészítőkkel foglalkozom. A handbag márka egy laza, minimál stílusú, papírzacskó inspirálta kézi táskával indult. Azóta több forma és stílus megtalálható a palettában.
Védjegyemmé váltak a vibráló színek, a metál bőrök, azonban mindig vannak alapszínek is a klasszikusabb stílus kedvelőinek.
A bőrök egyedisége miatt a táskák és kiegészítők limitált számban készülnek, így téve még egyedibbé a terméket.
Nézzetek körül itt facebookon vagy instagramon."

További információ: https://www.facebook.com/thebaginhand/
Forrás: Oláh Anna 2011 óta készít kiváló minőségű bőrből készült táskákat, melyek letisztult és nőies formavilágot képviselnek, egyedi kiegészítőkkel. Anna különleges szépségű táskái sokszor az általa készített vonalrajzokkal vannak dízsítve. Nagy népszerűségnek örvendenek táska workshopjai is, ahol a kedvenc AIA táskafazonokat a vásárló egy kellemes hangulatú műhelydélután alatt maga készítheti el. 

További információ: https://annaamelie.com/
Forrás: Bemutatkozás: "A Silkwood táskák a lenyűgöző rajzolatú, kellemes tapintású fa és a pihe-puha textil izgalmas összefonódásának eredményei.
A Silkwood design formavilágára a letisztult vonalvezetés jellemző, filozófiájában pedig központi szerepet tölt be a funkcionalitás és az értékteremtő törekvés, mely összeköti a divatot a természettel. A fa mellett szereplő selyem szó jelentése valóban meglepően közel áll ezeknek a táskáknak a világához. Az alapanyaggal kapcsolatos első asszociációk után, hihetetlennek tűnik de képes vagyok kivételesen légies és könnyed formákat létrehozni a masszívabb, tömörebb fából. Ez az izgalmas feszültség ott bujkál ezekben a pénztárcákban, övtáskákban, borítéktáskákban és kézitáskákban, melyek nem csak a hölgyek de a férfiak figyelmét is felkeltik."

További információ: https://www.facebook.com/woodbag/
Forrás: Bemutatkozás: "Minden nő egyedi és megismételhetetlen. Ahogyan KRISZTA FEJES táskái is azok. Minden táska kézzel készített, egyedi gyártású, természetes és prémium minőségű. A tervezést a nőiesség, a magabiztosság, az egyediség és a részletek tökéletes kidolgozása jellemzi. A kézzel varrott táskákba életérzés kerül, ami különlegessé tesz minden darabot és viselőjét egyaránt. Kriszta táskái azoknak készülnek, akik többre vágynak az átlagnál, akik keresik az egyedit, akik pontosan tudják, hogy mit képes adni egy táska.

További információ: https://krisztafejes.hu/
Forrás: Bemutatkozás: "Az Alma Abonyi táskák egyszerre képzőművészeti alkotások és prémium kiegészítők - a tökéletes szépség és az időtálló egyszerűség, az innovatív új technológia és a tradicionális manufaktúra hangulati világa és értékei keverednek az egyes darabokban. Azoknak készülnek, akik az élet minden területén keresik a különlegességeket: a designra és a kulturális, művészeti értékekre fogékony, aktív társasági életet élő emberek, akik szeretik a szép és időtálló darabokat a divatban is."

További információ: https://www.facebook.com/almaabonyidesign/
Forrás: Bemutatkozás: "A Ducsai.Leather.Goods 2011 óta készít bőr táskákat, kiegészítőket, férfiaknak és nőknek egyaránt. Időtlen és praktikus kiegészítőket tervezünk, szem előtt tartva a felhasználói igényeket. Számunkra a legfontosabb, hogy a mindennapokban is hordható, magas minőségű és tartós darabok hagyják el a műhelyünket.
Gondosan válogatott, kiváló minőségű, elsősorban növényi cserzésű bőrökkel dolgozunk, melyeket gyakran szokatlan textilekkel vagy gyapjúfilccel kombinálunk. Így egyesítve a modern anyagokat a tradicionális technikákkal.
Nézzetek körül az oldalunkon."

További információ: https://ducsai.com/
Forrás: Bemutatkozás: "Az AGNESKOVACS kifinomult eleganciája a forma tisztaságában, minden felesleges részlet elhagyásával valósul meg. Puritán luxusát innovatív designmegoldások teszik figyelemfelkeltővé mindenkor megőrizve az összhatás letisztultságát. A geometrikus vonalvezetéshez mindig finom színárnyalatok társulnak mértékletességet sugallva. Esztétikája így időtálló és mégis kortárs. A táskák és kiegészítők könnyen felismerhető karakterét a skandináv minimalizmusnak, a francia sikknek, a japán arányok precizitásának és az olasz bőr gazdagságának harmóniája határozza meg. A tervezési folyamathoz az urbánus közeg, a modern design és a természeti struktúrák nyújtanak inspirációt, amely végül gondosan elkészített, stílusos darabokban valósul meg."

További információ: https://www.agneskovacs.hu/
Forrás: Bemutatkozás: "Ezek a bőrtáskák, és más bőrműves termékek jóval többet tudnak praktikus funkciójuknál. Klasszikus, örök darabok, amelyek hosszú éveken át kiszolgálják Önt, és sosem mennek ki a divatból. Garantáltan kitűnhet velük a tömegből. Nemes anyaguknak, aprólékos kidolgozottságuknak és egyedi mintázatuknak köszönhetően valódi értéket képviselnek. Az elmúlt 26 évben, 10.000 megrendelést teljesítettünk. Eddig 43 országba jutottunk el:) Álmodj meg saját darabodat,tervezzük meg közösen és elkészítem! Ajánlom szeretettel oldalunkat."

További információ: https://www.facebook.com/pg/SteixnerLeatherArt
Forrás: "Pap Henriett vagyok a “papheni” márka megálmodója és egyben készítője. 2 éve varrok egyedi női táskákat és kiegészítőket. Termékeim a sportosan elegáns stílust kedvelő nőknek készül, akik előnyben részesítik a praktikumot, és a hordhatóságot, de emellett nem akarnak lemondani a nőies megjelenésről. A kivitelezés során nagy hangsúlyt fektetek az igényes kidolgozásra, valamint a minőségi alapanyagok kiválasztására, amelyek gondosknak arról, hogy a késztermék hosszú távon szolgálja tulajdonosát. Fogadjátok szeretettel a termékeimet!"

További információ: http://www.papheni.hu/
Forrás: Bemutatkozás: "Szeretem a valódi bőr tapintását, illatát, tartósságát, megmunkálhatóságát, a színeket és a különleges formákat. Nézzétek meg a LAONI táskákat itt, az instán laoni.design néven vagy a webshopunkban."

További információ: www.laoni.hu/hu/
Forrás: "Táska tervezéssel foglalkozom, amely számomra nem is munka, inkább szerelem. :)Táskáimat igyekszem személyre szabni,így döntő többségük egyedi rendelés alapján készül. Figyelve az egyediségre egy anyagkombinációból 5-6 darab készül maximum, és még ezeken belül is vannak eltérések.Termékeim megtekinthetőek honlapomon, és facebook oldalamon."

További információ: http://husew.hu/

#Vegyélhazait: 12 izgalmas magyar táskatervező, akit érdemes megismerned

Az InStyle #Vegyélhazait kezdeményezésével a magyar márkákat, képzőművészeket, tervezőket támogatjuk, elérésünket felhasználva segítünk bemutatni őket a nagyobb közönségnek. Ebben az összeállításban a táskák rajongóinak gyűjtöttünk össze pár izgalmas márkát, szebbnél szebb táskákkal!