Galéria
Forrás:

Kos: kaktusz

 

Rendkívül kalandvágyó és ambiciózus vagy, ezért olyan növényre van szükséged, amely túléli a gyakori hosszabb-rövidebb távolléteidet, a kaktusz pedig pont ilyen. Ráadásul erős és kitűnő az önvédelme, ami abszolút illik a te tüzes temperamentumodhoz.

 


Forrás:

Bika: pozsgafa

 

A jáde növényként is ismert pozsgafa lassan, de egyenletesen növekszik. Mivel megbízható és becsületes ember vagy, ezért értékeled, hogy ennél a növénynél tudod, mire számíthatsz.


Forrás:

Ikrek: levegőnövény (pl tillandsia, orchidea)

 

Te is gyakran a fellegekben jársz, új kalandokon töröd a fejed, ezért jól illik hozzád egy levegőnövény, ami nem ereszt gyökeret, így könnyű egyik kaspóból a másikba helyezni.


Forrás:

Rák: vitorlavirág

 

Ugyan első pillantásra kedvesnek és kecsesnek tűnik, igazából nagyon is erős (akárcsak te)! Ráadásul természetes légtisztítóként is működik, semlegesíti a mérgező kemikáliákat (vagyis gondoskodó, akárcsak te).


Forrás:

Oroszlán: kaucsukfa

 

Imádsz a figyelem középpontjában lenni, akárcsak a gumifa. Bármelyik szobában azonnal magára vonja a figyelmet, ahogyan ez rólad is köztudott.


Forrás:

Szűz: azálea

 

Híres vagy arról, hogy imádod a részleteket, ezért talán te alkalmas lehetsz arra, hogy egy trükkös azáleát nevelj. Igaz, hogy extra figyelmet érdemel, de szépsége megéri a befektetett erőfeszítést.


Forrás:

Mérleg: anyósnyelv

 

Szeretsz mások kedvében járni és akkor vagy a legboldogabb, ha béke és harmónia vesz körül. Az anyósnyelv is ilyen: elképesztően könnyű róla gondoskodni, nem kell aggódnod miatta.


Forrás:

Skorpió: kövirózsa

 

Annak ellenére, hogy te magad hűséges és igaz barát vagy, nehezen bízol meg másokban. Akárcsak a kövirózsa, ami azt szereti, ha egyedül van a kaspóban, és annyi napfényt gyűjthet be magányában, amennyit csak akar.


Forrás:

Nyilas: könnyezőpálma

 

Amint meglátod a könnyezőpálmát, tudod, hogy rengeteg a közös bennetek. Szabadszellemű (vess egy pillantást a leveleire), vibráló, izgalmas és bárhova teszed is a szobában, kivirágzik!


Forrás:

Bak: bromélia

 

Ha azt akarod, hogy nagyra nőjön és erős legyen a broméliád, légy hozzá kedves! Mindketten érzékenyek és félénkek vagytok, ám ambiciózusak is, jól ki fogtok jönni egymással!


Forrás:

Vízöntő: begónia

 

Ez a színes levelű növény illik olyasvalakihez, akinek olyan élénk a képzelőereje és kíváncsi, mint amilyen te vagy. A szív alakú szirmok mosolyt fognak csalni az arcodra, minden alkalommal, amikor rájuk nézel.


Forrás:

Halak: zöldike

 

Empatikus vagy és szeretsz segíteni másoknak, így a zöldike tökéletes növény lehet számodra, hiszen ő is önzetlen, akár a lakás legsötétebb pontján is vígan elél.


Ilyen növény illik hozzád a horoszkópod alapján

Mesés növények, amelyeket még egy szingli is életben tud tartani.