Galéria
Forrás: A motiváció megtartása a rendszeres testmozgás egyik fő kulcsa. Egy idén végzett kutatás szerint az európaiak 41% visel okosórát, közülük pedig 43% használja az eszközt mindennapos mozgáshoz. Így az edzés alatt mért adatok követhetőek, összehasonlíthatók, ami bizonyítottan motiváló erejű a rendszeres edzés fenntartásában. Láthatjuk, hány kalórát égettünk el vagy hogyan aludtunk egy kimerítő edzést követő nap után, ami erősítheti elkötelezettségünket a folytatásra.
Forrás: Ha nyugalmi állapotban és edzés alatt is mérjük pulzusunkat, pontosabb képet kaphatunk szervezetünkről. Mindemellett követhetjük, hogy a pulzusszám alapján meghatározott 5 zónában (extrém, anaerob, aerobic, zsírégető, bemelegítő, levezető) menyni időt töltünk, és ezen fázisokban végzett testedzések milyen hatással vannak ránk.
Forrás: Okosóra nélkül nehéz megítélni, hogy mennyi extra kalóriát égettünk el egy nap alatt, hiszen ezt nemcsak edzés alatt tesszük, hanem például takarítás, kertészkedés közben is. A viselhető eszközökkel azonban napról-napra követhetjük teljesítményünket, amit a kapcsolódó appokon keresztül naplózhatunk és visszanézhetünk.

Ha jövő héten visszanézed a részeredményeidet, büszke leszel, hogy mennyit tettél magadért, ami arra fog inspirálni, hogy folytasd a munkát.
Forrás: A fitnesz trackeren és appokon keresztül különböző előre összeállított edzéstervek közül választhatunk, akár HIIT, akár alacsony intenzitású mozgásformát keresünk. Így kedvünk szerint váltogathatjuk ezeket otthonunkban is.
Forrás: A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás elengedhetetlen a vitalitás fenntartásához. Az alvás hozzájárulhat a jobb közérzethez, miközben regenerálódnak az izmok, és pihen a szervezet. Az alvás monitorozása ezért ugyanolyan fontos, mint az edzéseké.
Forrás: A Honor Magyarország Instagram csatornáján rendszeresen láthatóak rövid erősítő edzések és tippek, amik otthon is könnyen elvégezhetőek, mindezek egy személyi edző tolmácsolásában. A sportolás közbeni teljesítmény pedig mérhető a Honor MagicWach 2 okosórával vagy a Honor Band 5 okoskarkötővel.




További részleteket itt találhattok

Így teheted hatékonyabbá a karanténedzést

Segítünk, hogyan nyerd vissza és őrizd meg a motivációdat, ha úgy érzed, hiányzik a kardiógépek beépített számlálója vagy a személyi edző kontrollja.