Galéria
Forrás:

Gyömbéres almáspite: mindent ugyanúgy csinálsz, ahogy a hagyományos almás piténél, de a fahéjon kívül gyömbérport is teszel a töltelékhet.
Ázsiában már évezredekkel ezelőtt felfedezték a gyömbér gyógyító hatását, és nem is fűszerként használták, hanem orvosságként. Ahogy fejlődött az orvostudomány, háttérbe szorult, de afrodiziákumként még mindig benne van a legjobb ötben. A vérkeringést stimulálja, és segít megőrizni a nyálkahártya épségét. Ez utóbbi azért fontos nőknek, mert egészséges hüvelyi flórával és nyálkahártyával élvezik legjobban a szexet, és ha odalent minden rendben van, akkor  erősebb a szexuális vágy is.



Forrás:

A fügés, kecskesajtos, pisztáciás  rozskenyérből késült szendvicsz egy igazi super food vacsora vagy reggeli.
A legújabb kutatások szerint a fügében rengeteg olyan anyag van, ami hatással van a libidóra, sőt a termékenységre is. Emeli a feromon nevű hormon termelését, ettől a hromontól tartasz valakit vonzónak. Tehát a magas feromonszinttől kattansz rá a barátodra...


Forrás: Brokkolis lasagne: semmi extra hozzávalót nem igényel ez a fogás, csak a vega vagy húsos tésztaétel rétegeibe csempészel pár rózsa párolt brokkolit. A brokkolinak nagyon magas a C-vitamin tartalma, és ez a vitamin az, ami segít abban, hogy jobb legyen a vérkeringésed. Ha pedig a tested minden porcikáját elegendő oxigénnel látod el, akkor a nemi szervek vérellátása is nő, tehát hamarabb kerülsz forró hangulatba.
Forrás: Szedres sajttorta: válassz ki egy tetszőleges sütésnélküli és gyors sajttorta recepttet, és a tetejére készíts málnából és szederből önettet. A szeder is telis-tele van fitokemikáliákkal, azaz olyan biokatív anyagokkal, amelyen védik a szervezetedet a káros hatásoktól, és a libidódra is hatással vannak. Minél sötétebb színű egy gyümölcs vagy zöldség, annál több ilyen anyag van benne, tehát a fekete szederben van a legtöbb a bogyós gyümölcsök közül. Ha túl savanyúnak találod, akkor egy kis vízzel és sok barna cukorra főzd fel pár perc alatt és kész is a gyümölcsöntet!
Forrás: Almás, répás, citromos, ginzenges smoothie: ez az a mix, ami egy egészséges jolly joker. Mindenre jó, csodás immunerősítő, arcszépítő és afrodiziákum.

A ginzenggyökér  itthon csak szárított formában elérhető, tökéletes úgy is. Egy kísérletben a nők egy hónapig ettek, ittak valamilyen formában ginzenget, 68%-kuknál drasztikusan megváltozott a szexuális életük: aktívabbak lettek azok is, akik addig csak ritkán hancúroztak.


5 vágykeltő étel, amiről nem is gondoltad, hogy libidónövelő

Ötleteket adunk, hogy a kanapét ne csak filmnézésre használjátok!