Galéria
Forrás:

 

Burberry

A legújabb nap- és dioptriás- szemüvegtrend különösenemlékeztet a tudósok és veszélyes körülmények között dolgozók munkavédelmi szemüvegeire. Átlátszó, színes lencsés, szélesen fedő darabokat terveztek az őszi szezonra a dizájnerek.


Forrás: Prada
Forrás: Louis Vuitton
Forrás: Miu Miu
Forrás: Givenchy
Forrás:

 

 

Az haute couture-től az utcára szánt ready-to-wear kollekciókig rengeteg helyen felbukkant a hol kevésbé, hol jobban fedő fátyol, ami pedig az esküvői ruha bemutatókat leszámítva nem túlgyakori kigeészítő, sőt ha az elmúlt pár évet nézzük, még ott sem volt valami népszerű. Valami motoszkálhatott a tervezők fejében az arcunk eltakarásával kapcsolatban.


Forrás: Rodarte
Forrás: Maison Margiela
Forrás: Maison Margiela
Forrás: Louis Vuitton
Forrás: Gucci

A leglédisebb trend a háromból a kesztyánkhöz választani táskát vagy fordítva. Reméljük, ezzel nem arra utalnak a tervezők, hogy a járvány még ősszel is tombolni fog, minden esetre kifejezetten hangsúlyosak voltak a kollekciókban a színes kesztyűk és a hozzájuk választott táskák.

 


Forrás: Gucci
Forrás:

Marc Jacobs

 


Forrás: Lanvin
Forrás: Lanvin
Forrás: Miu Miu

3 kiegészítőtrend, ami bizarr módon megjósolta a karantént

Bár a divatheteknek még éppen vége lett, mire a koronavírus világszerte elterjedt, mégis úgy tűnik, valamit előre sejthettek a tervezők.