Galéria
Forrás:

 

 

A szenvedélyes és forrófejű Mars uralja, ami azt jelenti, hogy muszáj a tárgyra térni, de mivel könnyen elveszíti a türelmét, érdemes udvariasnak lenni vele. A lényeg, hogy ne várj a szakítással. Amint megbizonyosodtál róla, hogy ezt szeretnéd, mondd el neki és fojts el még csírájában minden nézeteltérést, mielőtt elkezd benne dagonyázni és kiragadni egy-egy kifejezést a kontextusból. A Kos meg tud bírkózni a szakítással, de jobb ha barátságosan válnak el útjaitok. Mondd el nyíltan, hogy miért gondolod, hogy így a legjobb mindkettőtöknek, de próbálj nem túl undok lenni közben. Egyébként gyorsan túl lesz rajta, még ha végül katasztrofálisan is alakul a szakítás, a Kos gyorsan felejt és könnyen megbocsát, talán még barátok is lehettek majd.


Forrás:

 

 

Szilárd jegy lévén a Bika általában sokáig marad egy párkapcsolatban, talán néha túl sokáig is. Ha egyszer elkötelezi magátaz hosszú távra szól, ezért elég ritka, hogy ő kezdeményezzeegy kapcsolat felbomlását, még ha régóta időszerű is lenne az. A Bika szeret a dolgok értékéről vitatkozni, ezért szembesítsd az őszinte tényekkel. Mondd el neki, hogy mindkettőtök élete jobb lenne szingliként és, hogypontosan miért nem működik már a akapcsolat. Semmit ne hagyj tisztázatlanul, lezáratlanul. Vagy kint vagy bent vagy, fél lábas megoldások nem fognak születni.


Forrás:

 

 

Na ha valakinek, akkor az Ikreknek tényleg szüksége van egy magyarázatra! Valószínűleg egy éjszakán, de talán napokon vagy heteken át tartó hosszú beszélgetésre van szükségearról, hogy miért lesz vége a kapcsolatnak. Erre állj készen, amikor szakítasz, szánj rá elég időt, de ezt valószínűleg tudod, hiszen partnered nagy valószínűséggel egyébként is bőbeszédű. Amikor végre minden információ a rendelkezésére áll, valószínűleg baráti tud maradni a viszonyotok. Viszont, ha azt gondolja, hogy valamiben hazudtál neki, akkor nagyon megkeserítheti az életedet. Brutálisan őszintének kell lenned! Egyébként, ha a kapcsolatotok megfakult vagy unalmas lett, akkor az Ikrek valószínűleg egyet fog érteni veled a szakításban. Nyugodtan koncentrálhatsz erre az aspektusra, amikor elmagyarázod neki, miért legyen vége.


Forrás:

 

A Hold uralta Ráknak nehezére esik az elengedés, ha egyszer ragaszkodott valakihez, márpedig valószínű, hogy ragaszkodott. Szakítás után előfordulhat, hogy visszajön, de legalábbis nosztalgiával gondol majd a kapcsolatotokra. Legyél egészen biztos a dolgodban, mielőtt elkezdesz beszélni róla és ne hagyd hátra a cuccaidat, hogy vissza kelljen menni értük, mert az különösen fájdalmas lehet neki. Tudni akarja, hogy nem volt értelmetlen a kapcsolatotok, szóval mondd el neki, hogy mit adott neked és azt is, hogy miért lesz jobb most már külön. Jobb a Ráknak, ha gyorsan letéped a ragtapaszt, mintha óvatoskodnál, de azért legyél kedves, egy utolsó ölelésnek biztosan örülni fog! Olyan helyet válassz a szakításhoz, ahol biztonságban érzi magát, ne tedd még sebezhetőbbé egy nyilvános helyen való szakítással.


Forrás:

 

 

Szilárd jegy lévén szeret hosszú távú kapcsolatban lenni, de nem idegen tőle a hidak felégetése és a hirtelen kapcsolatváltás sem. Szívesebben szakít ő azonban, minthogy vele szakítsanak, mert az, hogy nem lehet többé az életed fénypontja, bántja az érzéseit. Mondhatod neki, hogy nem az ő hibája volt, hanem a tiéd, értékelni fogja. De ha mégis őt szeretnéd hibáztatni, akkor légy gyöngéd és tiszteletteljes! És még így is valószínű, hogy fújni fog rád. Időre és térre lesz szüksége, hogy feldolgozza a különválást.


Forrás:

Időre lesz szüksége, hogy feldolgozza a történteket, egyébként is imád analizálni, feldolgozni. Tudni akarja az okot, de nem kell hosszan taglalnod, viszont mindenképp párbeszéd formájában tálalad a döntésed. Engedd, hogy panaszkodjanak, mennyire nehezükre esik a szakítás a szakítás után is. Beszéljetek meg szakítós időpontot, sőt, talán egy szakítás utáni lezáró ¨randit¨ is, ha mindkettőtöknek jól esik. Miután megemésztette a történteket, beszélgethettek arról, hogy folytatjátok-e barátként a kapcsolatot. Ne próbáld meg újraértelmezni a múltatokat, rossz érzéseket vagy megbánást kelteni benne, mert nagyon a szívére fogja venni. Légy konkrét és őszinte azzal kapcsolatban, hogy mi volt az ő hibája és mi nem. Mondd el neki az erősségeit, ami miatt a következő kapcsolata sikeres lehet, inspirálva őt abban, hogy mit tud nyújtani, ahelyett, hogy önmarcangolásba süllyedne.


Forrás:

Ha a Mérleg még nem áll készen a szakításra, megpróbál belebűbájoskodni téged abba, hogy együtt maradjatok. Hacsak nem romlott minden el nagyon csúnyán, akkor nehéz ügy kidobni egy Mérleget. Szuperhatározott korlátokat kell felállítnai és többször is elismételni az érveidet, amikor megpróbál meggyőzni, arról, hogy csak lógjatok együtt újra. Megpróbál alkudozni, féltékennyé tenni, de akár érzelmileg zsarolni is. Lehet, hogy teljesen el kell tűnnöd egy időre az életéből, ha ki akarod verni a fejedből, és magadat is az övéből. Lehet, hohgy könnyebben megy nekik az elválás, ha felajánlasz egy kisebbfajta búcsúajándékot.


Forrás:

 

Nem könnyű szakítani a Skorpióval, mert nem szeret semmit könnyedén venni, a Mars uralma miatt akár bosszút is álhat ha úgy érzi, elárulták. De csakúgy, magyarázat nélkül eltűnni, ¨ghostingolni¨ nagy butaság aSkorpiót. Mert levadász, megtalál ésolyat mond vagy csinál, ami ezerszer rosszabb érzés lesz, mintha csak felszívtad volna magad és megmondtad volna neki az igazságot. Nem fogja elfelejteni, hogy érezte magát melletted, legyen az jó vagy rossz. Bölcsen játszd a kártyáidat és ne lepődj meg, ha összejön egy barátnőddel, vagy a következő szerelme pont úgy néz ki, mint te, csak magasabb és szexisebb. Fogadd el, hogy lehet, hogy soha többé nem beszél veled a szakítás után.


Forrás:

 

 

A legegyenesebb és a legnyitottabbjegy a zodiákusban, bátornak és őszintének kell lenned vele és elmondani egészen pontosan miért szakítasz vele. Tisztelni fog az őszinteségedért, de ne lepődj meg, ha ő nem lesz veled az. Könnyedségre és gondtalanságra vágyik, még a legszörnyűbb szakításnak is megpróbálja majd a pozitív oldalát nézni. Képes arra, hogy az egész kapcsolatot örökre a kukába hajítsa, így ha a barátja szeretnél maradni, azt meg kell mondanod neki. Nem fogja tudni, pontosan mit is akarsz, ha nem artikulálod rendesen. Emlékeztesd mennyi mindenféleizgalmas dolgot élvezett, mielőtt találkoztatok, nem valószínű, hogy sokáig fog utánad sírni.


Forrás:

Ha szakítani akarsz egy Bakkal, viselkedj felnőttként. A Szaturnuszuralta Bak elvárja, hogy mindenki vállalja a felelősségét azért, amit beletett és azért, amit nem tett bele a kapcsolatba. Függetlenül attól, hogycsak nem passzolt a személyiségetek vagy praktikus okok miatt szakítasz, tisztelni fogja az őszinte, semmi köntörfalazás indokodat. Tedd egyértelművé számára, hogy nem elvesztegetett idő volt a kapcsolat, mert azt utálja a legjobban. Könnyebben megbírkózik a szakítással, ha úgy érzni, tanult belőle valamit. Nem fogja könnyen túltenni magát a dolgon, ha úgy hiszi, hogy sikeres volt a kapcsolat és ő beletett mindent. Talán ellenkezni fog és elmagyarázza mennyi mindent megtett, hogy boldoggá tegyen, nem könnyen fogad el olyan érveket, hogy ¨megfakultak az érzelmek¨. Ha ez a helyzet, óvatosan emlékeztesd, hogy nem mindent lehet kézzelfogható tettekre levezetni, néha egyszerűen csak már nem érezünk úgy, mint korábban, és ezen semmilyen közös, kemény munka nem változtathat.


Forrás:

 

 

Ez a levegő jegy midnenképpen ki akarja beszélni az érzéseidet, és ez valószínűleg hosszadalmas lesz. A beszélgetés alatt erősnek kell lenned, mert intelligens partnerrel állsz szemben, aki könnyedén racializálni tudja, miért kéne együtt maradnotok, vagy éppen miért nem. El kell mondanod az indokaidat és tartani magad az érvelésedhez, bármilyen okosan is próbáljon megkérdőjelezni. Mondd el neki, hogy érted az ő oldalát is, de neki is tiszteletben kell tartania a tiédet. Türelmesnek kell lenned vele, amíg helyre teszi az érzelmeit, de légy határozott ezalatt az idő alatt és ne lepődj meg, ha egyszer csak hirtelen hangnemet vált és teljesen kizár az életéből.

 


Forrás:

 

 

Ha ő akar szakítani, akkor valószínűleg ír egy hosszú levelet az egész kapcsolat történetéről és arról, hogy érez irántad. Rosszul érzi magát, attól is haneki kell szakítania, de egészen a padlóra kerül, ha vele szakítanak, ha ő kapja meg azt a bizonyos levelet először. Utálja a konfrontációt. Ha kézzel próbálsz megfogni egy halat, egy pillanat alatt elúszik, szóval jobb írásban elmondani neki, mi a helyzet. Az idők végezetéig romanticizálni fogja a kapcsolatotokat, de valószínűleg barátok tudtok maradni, sőt akár össze-összejönni néha újra. A Halak jobban szereti a kommunikáció szabad áramlását, azthogy továbbra is támogassátok egymást és igazold furcsán kavargó érzéseit a szakítás folyamata alatt.


Így szakíts a horoszkópja alapján

Sok sikert és erőt a Mérlegekhez!