Galéria
Forrás: ¨Sajnálom, én csak a társadalmi távolodást gyakorlom¨jó úton jár, hogy 2020 legnépszerűbb szakítós szövege legyen
Forrás: Úton az első covid-19-hez köthető válás felé
Forrás:

Sorbanálltam (biztos távolságra) egy szorongó, idősebb pár mögött ma a boltban. Épp mielőtt ők következtek volna, így szólt férj a feleségéhez ¨Oh, drágám, nem kívánsz egy kis csokoládét?¨, amire a nő így felelt ¨Mindig kívánok, nem gondolod, kedvesem?¨

Szerelem a koronavírus idején, de tényleg.


Forrás: Pro tipp pároknak, akik hirtelen mindketten otthonról dolgozni kénytelenek: Szerezzetek magatoknak egy képzeletbeli munkatársat, akire ráfoghattok dolgokat. Nálunk Cheryl hagyja szét mindenfelé a koszos vizepoharait és nem tudjuk, mit csináljunk vele.
Forrás: ¨Ez nem arról szól, hogy ki nyer és ki veszít¨ dörmögöm az orrom alatt, miközben megágyazok a kanapén és a feleségem elalszik az ágyunkban.
Forrás: Vajon szeret még a férjem? Egy koronavírus emlékirat
Forrás: Én, amikor elhaladok a pasim home office videóhívásainak hátterében
Forrás: Ne menj fel idegen pasikhoz most. Ott is karanténba zárhatnak és tutira nem lesz ágyneműje. De wc-papírja meg aztán pláne nem. Talán egy doboz mikrózható péksütije meg egy zacskó Cheetos chipse. Ennyi. Biztos, hogy ezt akarod?
Forrás: Terapeuta: Szóval, bezárkózik..?
Én: Igen, de amikor ki kell mennem, mindig ott egy fura figura, aki nem hagyja, hogy társadalmi távolságot tartsak tőle
Férjem: Azt hittem megegyeztünk, hogy nem kezdjük neveken nevezni a másikat
Forrás: Sosem gondoltam volna, hogy a ‘vettem egy csomag wc-papírt’ mondat kiejtése valaha valaki álomnőjévé varázsol, de most épp itt tartunk.
Forrás:

Soha nem zárja be a kenyeres zacskó száját és állandóan panaszkodik, hogy száraz a kenyér.

A házasság móka és kacagás.


Forrás: Alig várom, hogy a következő ünnep alkalmával jogos kifogásként használhassam a koronavírust, mikor megkérdezi a család, hogy miért vagyok szingli.
Forrás: A feleségem már tudhatott a koronavírusról, amikor külön hotelszobát foglalt nekünk, hat hónappal ezelőtt.
Forrás: Feleségem: Valami idióta felvásárolta az összes wc-papírt a közeli boltból a koronavírus miatt.

Én: [kiszólván wc-papír erődömből] korona micsoda?
Forrás: [hazaérve egy hosszú üzleti útról]

*kínos ökölpacsit váltok a feleségemmel*
Forrás: Vagy egy koronavírus pasira van szükségem vagy az extra monitorra a munkahlyemről. De nem várhatjátok el, hogy túléljem az önkéntes karantént mindkettő nélkül.
Forrás: A nővérem névérként dolgozik és azt mondta a koronavírusról, hogy tovább marad életben a fém felületeken, szóval le kéne vennem a jegygyűrűmet úgyhogy EZ A RIBIZLI KÉSZEN ÁLL SZINGLIZNI

17 vicces tweet arról, hogy érinti a társadalmi távolságtartás a szerelmi életünket

Új szavak kerültek a hétköznapi szóhasználatba, fontos azonban tisztázni, mit is jelentenek pontosan az adott kifejezések. Mivel jár jogilag a karantén, illetve a kijárási tilalom?