Galéria
Forrás:

JLo mindig elképesztően energikus és hihetetlen táncmozdulatokra képes. Ehhez viszont extrém edzésre van szüksége. Egy rövid videóban mutatta meg, hogy milyen gyakorlatoknak köszönheti az alakját. Súlyt emel, mászógépet használ, hátizomgyakorlatokat végez, TRX-ezik és természetesen ezt mind úgy, hogy közben hasra is dolgozik. Ennyi munkával nem csoda, hogy 50 évesen is csodásan néz ki. 


Forrás:

Storm Reid az idei év egyik legnépszerűbb új sorozatában, az Eufóriában játszik. Ő alakítja a főszereplő Rue kishúgát. Ahhoz, hogy a képernyőn jól nézzen ki kemény edzéstervet követ a színésznő. Ebben a posztban például egy térdemelő-gyakorlatot mutat be, ami mindenkinek hasznos lehet, aki az alhasát szeretné edzeni.

 

 


Forrás:

Korábban már megmutattuk, hogy a Marvel filmek sztárjai milyen hihetetlen átalakuláson mennek keresztül a szuperhős szerepek miatt. Ez alól Marvel Kapitány sem lehet kivétel, Brie Larsonnak is folyamatosan edzenie kell. A fordított felülés, amit Instagramon mutatott meg lehet, hogy elsőre egyszerűnek tűnik, de valójában egyáltalán nem az. A gyakorlat a hasizmokon kívül a hajlékonyságot és a koordinációt is fejleszti.

 


Forrás:

Kelly Rowland amerikai énekesnő, a Destiny’s Child alapító tagja. A sztárnak nem csak az énekhanga gyönyörű, ő is mindig jó formában van. Az Instagramon megmutatta, hogy egy ilyen alakért meg kell dolgozni. Kelly egy „bosu labda” nevű eszközön végez gyakorlatokat, amivel nem csak az izmait erősíti, de a koordinációját is fejleszti.

 


Forrás:

A Bír-lak sztárja Candace Cameron Bure igazán hatékony gyakorlatot mutatott meg Instagramon. A színésznő egyszerre edzi a hasizmait és a karizmát. A különböző fekvőtámasz és plank gyakorlatok kifejezetten fontosak, ha a felsőtestünket szeretnénk formálni.

 


Forrás:

Ellen nagyszerű módon melegít be a műsora előtt. A játékos gyakorlat, amit Instagramon megmutatott nem is annyira egyszerű, mint amilyennek tűnik. Ha nincs időnk egy teljes edzésre hasonló rövid feladatokkal bármikor dolgozhatunk kicsit az alakunkon.

 


Forrás:

A térdemelés fontos gyakorlat annak, aki erősíteni szeretné a hasizmát. Britney Spears nehezítésképpen egy padon ülve edz, így az egyensúlyát is fejleszti az izomzata mellett.

 


Forrás:

Mint sokan mások, Kate Hudson is a pilates gépekre esküszik. A színésznő egy elég bonyolult gyakorlatot mutatott meg, amivel bárki feldobhatja az unalmasabb edzéseket.


Forrás:

Aki még sosem próbált plankelni nem is tujda, hogy milyen nehéz akár fél percig is megtartani magad az alkarodon. Hilary Swank még a plankbe is rakott egy csavart. Egyik karján tartja magát, amíg a másikkal TRX gyakorlatokat végez. Nem a legegyszerűbb, de biztosan hatásos gyakorlat.

 


Sztárok hasizom gyakorlatai az Instagramról

Engedd vissza az életedbe gyermekkorod kedvenc játékszerét, hogy fitten tartson és megnevettesen a home office-ban és házi karanténod idején.