Galéria
Forrás: A budapesti Művészetek Palotája oldalán digitális videótárban nézheted meg a régebbi műsorokat, koncerteket.
Forrás: A Cirko-Gejzír mozi bezárt múlt héten, viszont remek vieótárral rendelkezik olyan művészfilmekkel, amelyek sokszor nem kapnak elég figyelmet, pedig zseniálisak. Igaz 2 dollár egy film streamelése, de ezzel is támogatod a művészmozi é a fennmaradását, a jogdíj pedig a filmkészítőknek, színészeknek is jól jön most. 
Forrás: Múzeumlátogatás! A legnagyobb gyűjteménnyel rendelkező és leghíresebb múzeumok virtuális tárlatvezetést "tartanak": a New York-i Guggenheim Múzeum, a British Musem, a Washingtoni Nemzeti Galéria, a párizsi Musée d'Orsay, a firenzei Uffizi, a Sao Paolo-i MASP. 
Forrás: Bővíts az e-könytáradat: a Petőfi Irodalmi Múzeum digitális akadémiáján, az Országos Széchenyi Könyvtár letölthető könyvei. A Getty virtuális könyvtárából és a Metropolitan oldaláról idegennyelvű, főleg angol nyelvű könyveket is letölthetsz.
Forrás: A Bécsi Állami Operaház ingyenesen streamelhető műsorokkal járul hozzá a karantén-kultúrához.
Forrás: Plusz tudás!
Most akár arra is lehetőséged lesz, hogy tanulj valami újat (az időmenedzsmenten kívül). Gyorsabb gépeléssel felgyosíthatod a munkát: ha te is azok közé tartozol, akik mutatóujjal pötyögnek, akkor a vakon gépelést mot már online is elajátíthatod a Klav programjával. Ha angolt gyakorolnál, most ingyen megteheted az 5 perc angol oldalon. 

Szórakozz otthon karanténban is!

Négy fal és a koronavírus miatti szorongás nem a legjobb kombináció, úgyhogy mi inkább összegyűjtöttük neked a legérdekesebb online programokat.