Galéria
Forrás: Paris Hilton nem örökölte a hotellánc tulajdonos apja üzleti érzékét. A 2008-ban Dollhouse Collection ruhamárka csak a celeb arcával díszített termékeket kínált, gyorsan becsődölt.
Forrás: Britney Spears étterme, a Nyla 2002-ben pár hónap alatt tönkrement, mert egészségügyi szabályokat szegtek meg az üzemeltetők, ráadásul elég sok adósságot termelt.
Forrás: A pankráció koronázatlan királya, Hulk Hogan 1995-ben úgy gondolta a Pastamania étterme egy évig volt nyitva.
Forrás: Nicky Hilton viszont megpróbálkozott azzal, amivel hoteltulajdonos apja milliomossá vált, viszont az ő Nicky-O Hotelje 2006-ban nyílt meg, de 2007-ben becsődölt.
Forrás: Claudia Schiffer és Naomi Campbell Fashion Cafe nevű kávézója 1995-ben nyitott, csupa olyan relikviával, ami az övék vagy más topmodelleké volt. A kávézó 1998-ban zár be.
Forrás: Opray Winfrey az egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb nője, mégsem mindenben sikeres. Alapított OWN néven egy saját tévécsatornát, 2012-be zárt be 330 milliós veszteséggel.
Forrás: A Kardashian-lányok 2010-ben gondolták úgy, hogy Karadshian Kard néven alacsony keretű hitelkártyát gyártanak kamaszoknak, akik azonnal meg akarják szerezni, amit kinéznek maguknak. A kártyán az ő fotójuk volt.
Forrás: Woody Harrelson 1999-ben egy oxigénbárt nyitott, ami nagyon gyorsan tönkrement.

Sztárok, akiknek csődbe ment a válalkozása

Hiába van pénzük és ötleteik, nekik sem sikerülhet minden...