Galéria
Forrás: A Star Wars csillagának smaragdzöld Oscar de la Renta  ruhája nem csak különleges és látványos, de fenntartható alapanyagok felhasználásával készült.
Forrás: A Kisasszonyok sztárjának fekete Gucci estélyije eldobott szatén anyagfeleslegből készült.
Forrás: Naná, hogy a vegán és állatvédő aktivista Joker-sztár bevállalta a BAFTA által javasolt dress code-ot, és Stella McCartney öltönyében feszített, amit egész díjátadó szezonban hordani tervez. (ráadásul nem mellesleg Stella márkája köztudottan környezettudatos anyagok felhasználásán munkálkodik!) 
Forrás: Katalin nyolc évvel ezelőtt már viselt fennséges Alexander McQeen ruhája természetesen nem maradhatott ki a best dressed válogatásunkból.
Forrás: Charlize lila Dior Haute Couture estélyijétől mindenkinek leesett az álla.
Forrás: A Judie sztárjának halványrózsaszín, testhez simuló Prada estélyije maga a tökély, tökletes az összhang, üde az összhatás: BOMBA vagy, Renée!
Forrás: A színésznő ebben az extra, tollas-flitteres Versace ruhában mutatta meg bombasztikus alakját.
Forrás: A Volt egyszer egy Hollywood sztárja egy klasszikus eleganciát sugárzó fekete Chanel Haute Couture-ben tündökölt, aminek a háta volt igazán izgalmas...
Forrás: ...és elképesztően dögös!
Forrás: A Big Little Lies sztárja mint egy meseszép arany szobor ebben a Saint Laurent ruhában.
Forrás: A sárkányok anyja egy egyszerű, de nagyszerű feketére voksolt, a vintage Schiaparelli Haute Couture ruhán a rafinált, kékes flitterek mintha sárkánypikkelyek lennének.
Forrás: A Big Little Lies sztárja magenta színű, klasszikus szabású Valentino Haute Couture-ben tündökölt.
Forrás: Úgy látszik a jól bevált fekete igen népszerű volt a tegnap esti vörös szőnyegen! Johaquin Phoenix szíve választottja egy különleges vállmegoldású Givenchy Haute Couture-ben pompázott.

BAFTA 2020: A legmenőbb fenntartható, vörös szőnyeges ruhák

A Brit Film- és Televíziós Akadémia, röviden BAFTA díjátadója legendásan híres az emlékezetes szettekről, most azonban még inkább van miről beszélni, és van mire emlékezni: a dress code ugyanis a "fenntartható" volt. - Az InStyle összeállítása.