Galéria
Forrás: #1 A propolisz növényi eredetű balzsam, amelyet a méhek leginkább a fűz, a szelídgesztenye és a tölgyfák rügyeiről gyűjtenek be hazánkban.
Forrás: #2 A propolisz kúraszerű fogyasztásával magas szinten tarthatjuk szervezetünk ellenállóképességét. Különösképp a járványidőszakban.
Forrás: #3 A propolisz oldatként, balzsamként vagy tablettaként kerül forgalomba. Használata körültekintést igényel. Túlzott, elhúzódó alkalmazása során vérnyomáscsökkenést eredményezhet. A legjobb eredményeket gyulladásos megbetegedéseknél érték el: Fülgyulladás esetén naponta 1x1 cseppet alkalmazzunk mindkét fülbe csepegtetve, és a panaszok napokon belül megszűnnek.
Forrás: #4 A koreai nők arckrémjének egyik kedvenc, kevésbé ismert összetevője Erős, gyógyító hatása révén segít megszüntetni az akné és pattanások okozta kellemetlenséget. Hatásos napégésre, gyorsítja a bőrmegújulás folyamatát.
Forrás: #5 A virágpor fogyasztása elősegíti a propoliszban és méhpempőben található vitaminok felszívódását

Igazi (lúgosító) szupertáplálék, vitaminokban leggazdagabb méhészeti termék, amelyben a 22 ismert aminosavból 20 féle megtalálható benne. Fogyasztása jó közérzetet, fokozott aktivitást biztosít, sportolók is bártan alkalmazhatják! Sőt, jó eredményeket értek el vele a hajhullás visszafordításában.

Top 5 dolog, amit nem tudtál a propoliszról

Ez a balzsamos illatú, ragacsos, természetes csodaszer az egyik legértékesebb immunerősítő az influenzaszezonban, mégis keveset tudunk róla.