Galéria
Forrás:

Az énekesnő már egy ideje nem híve a szőrtelenítésnek. Állítása szerint ez az emberi lét természetes velejárója, amit csak ennyi idősen tudott elfogadni és büszkén vállalni. Erre egyébként lányát, Lourdest is rávette.


Forrás: Cara Delevingne szőrzete nem a természet műve. "Soha nem gondoltam volna, hogy a lézeres kezelés után még egyszer szükségem lesz hónaljszőrzetre… tévedtem" – írta a modell-színész az Instagramon, miután a Her Smell című új filmjében kénytelen hónaljparókát viselni.
Forrás:

A sokadik ok, amiért Adele-t imádjuk: „Senki sem fogja megmondani, hogy borotváljam le a kicseszett lábaimat” – mondta Adele egy közelmúltbeli interjúban, amikor arról kérdezték, hogy akkori férje, Simon Konecki törődött-e a borostás lábaival. „Borotválja meg a magáét!”


Forrás:

Cardi B a szemfüles rajongók miatt lepleződött le, amikor ezt a fotót megosztotta. Többen is megjegyezték, hogy láthatóan szőrös a hasa. A kép nagyot ment, Cardi azonban nem kommentelte. Pedig az éles nyelvű sztár mindenkinek beszól, vagyis ezúttal az igazság talán betalált picit.


Forrás:

Bella Thorne örök lázadó. Egy kisebb esszét is írt a testszőrzetről, amiben kifejti, hogy fogadja el mindenki, hogy nem waxoltat állandóan, és nincs kedve mindig borotválkozni. De akinek ez probléma, az menjen oda és próbálja meg róla leszedni a szőrt.


Forrás:

Amandla Stenberg hónaljszőrzetét egy vörös szőnyeges eseményen villantotta meg, és az emberek elvesztették az eszüket. A sztár aztán gyorsan lecsapta a dolgot, #dráma #hónalj hashtagekkel kiposztolta az Instagramon.


6 híres nő, aki büszkén vállalja testszőrzetét

Az egyre növekvő mozgalom arra bátorítja a nőket, hogy merjenek önmaguk lenni, még akkor is, ha szembekerülnek az elvárásokkal.