Galéria
Forrás:

A pamut nyilvánvaló választásnak tűnik, a bőrgyógyász szerint viszont a meglévő problémákon sokat ronthat, mivel nem szellőzik. A bővebb boxerekből még választhatsz pamutot, a szűkebbekből viszont a mikrorostokat tartalmazó anyagból készült nadrágok a nyerők, ezek ugyanis elvezetik a nedvességet és a baktériumok elszaporodását is meggátolják.

 


Forrás:

A nedvességet felszívó hintőporok megakadályozzák azt, hogy nedves környezetben kelljen élniük a golyóidnak. Jó megoldás a talkot (zsírkövet) tartalmazó hintőporok, melyek megakadályozzák a fertőzések kialakulását és a kidörzsölődést is.

 


Forrás:

Ha nagyon viszket a csomagod, könnyen lehet, hogy gombás fertőzés áll a háttérben, mely gyakran előfordulhat a rosszabbul szellőző testrészek környékén. Érdemes valamilyen gombás fertőzés kezelésére szolgáló krémet is tartanod otthon, ezt elég naponta 1-2 alkalommal használni, így 1 hét alatt elmúlik a fertőzés dr. Collyer szerint.

 


Forrás:

Hiába tűnik csábítóbbnak az otthoni fürdés, edzés után mindenképp érdemes dobnod egy tust, mert az átizzadt nadrágodban könnyebben kialakulhat bármilyen fertőzés.

 


Forrás:

A heréknél lévő bőr elég érzékeny, így az a legjobb, ha valamilyen tápláló, hidratáló tusfürdőt használsz.

 


Forrás:

Ha megigazítod néha odalent a bozontodat, sokkal jobban jársz az orvos szerint, mivel a szőr hatására sokkal könnyebben elkezdesz izzadni. Azonban szerinte a legjobb megoldás, ha nem hagyod magad teljesen csupaszon, mert úgy könnyebben kidörzsölődsz.

 


6 tipp, hogy mindig friss és illatos legyen az alsógatyád tartalma

Ha nyár, akkor tengerpart, nyaralás, grillezés és persze küzdelem a forró idővel. Viszont még egy fontos dolgot meg kell tenned az évszak elején: érdemes lecserélned a párod parfümét egy olyanra, ami kicsit jobban illik a forró napokhoz.