Galéria
Forrás: Nicole Kidman, Renée Zellweger & Scarlett Johansson, aki Vera Wang estélyit viselt is esélyes volt a legjobb női főszereplő díjára, amit végül Judy megformálója, Zellweger nyert meg tegnap este. Pasztellkék Armani Prive szettje kitűnő választásnak bizonyult...
Forrás: Olivia Colman egyszerre három nagyágyút - Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Jennifer Aniston - "ütött" ki múlt este.
Forrás: Sőt, bojkottálta Hollywoodot is a színésznő, aki egy Emilia Wickstead estélyit és Chopard ékszereket viselt.
Forrás: Jennifer Lopez Valentino Couture csodálatos estélyiben ragyogott.
Forrás: Jennifer Lopez
Forrás: Michelle Williams is kiragyogott a jelöltek közül!

Ruha/Louis Vuitton
Ékszer/Tiffany & Co.
Forrás: Charlize Theron extravagáns Dior kreációt választott az ünnepségre, amelyhez egy szolid Tiffany & Co. nyakéket viselt.
Forrás: Laura Dern a legjobb női mellékszereplőnek (Házassági történet) járó aranygömbbel. Tökéletes kiegészítő a Saint Lauren bohém kreációhoz!
Forrás: A Fleabag című vígjáték sztárja, Phoebe Waller Bridge a legjobb női főszereplőnek járó Golden Globe díj birtokosa. Jó választás volt a visszafogottan szexi Ralph & Russo kosztüm!
Forrás: A csodás, Helen Mirren több mint 4 millió dolláros Harry Winston gyémánt nyakéket és egy mesés vörös áfonya árnyalatú Dior estélyit viselt.
Forrás: Reese Witherspoonnak egy igazán kifinomult Roland Mouret estélyire és Tiffany & Co. gyémántokra esett a választása
Forrás: Margot Robbie kifinomult Chanelben ünnepelt.
Forrás: Az utánozhatatlan Zoë Kravitz Saint Laurent pöttyökbe bújt.
Forrás: Glenn Close éjfélkék bársonyruhájához Cartier ékszereket választott.
Forrás: Dakota Fanning Dior Haute Couture kreációban
Forrás: Dakota Fanning
Forrás: A The Farewell című filmdráma sztárja, Awkwafina ekkor még nem sejtette, hogy megnyeri a legjobb női főszereplőnek járó díjat tegnap este.

A fiatal színésznő Diort viselt a filmes ünnepségen.
Forrás: Cate Blanchett Mary Katrantzou különleges szabászati különlegességét viselte a vörös szőnyegen.
Forrás: A Morning Show 27 éves sztárja, Bel Powley
Forrás: A volt egyszer egy... Hollywood 10 éves sztárja, Julia Butters valódi kis hercegnőként vonult makulátlan vörös szőnyeges szettjében.
Forrás: Cynthia Erivo (Harriet)
Forrás: Extravagáns Bvlgari ékszereket viselt
Forrás: Kirsten Dunst Rodarte kreációban
Forrás: Kate McKinnon
Forrás: Kate McKinnon
Forrás: Brad Pitt 20 év után megnyerte második Golden Globe-díját a Volt egyszer egy... Hollyood című mozifilmben nyújtott alakításáért.

A 77. Golden Globe-gála legizgalmasabb vörös szőnyeges villantásai

Tegnap este kiosztották a Golden Globe-díjakat, és ahogyan lenni szokott, nemcsak a borítékokban, hanem a vörös szőnyegen is akadtak meglepetések. Mutatjuk a nyerteseket és a legstílusosabb szetteket!