Galéria
Forrás: Mary-Louise Parker és Billy Crudup 8 éve randiztak, amikor kiderült, hogy Billy összejött szereplőtársával, Claire Danesszel. Parker ekkor 7 hónapos terhes volt a gyermekükkel.
Forrás: Selena Gomez és Justin Bieber a tinik kedvencei voltak, ám jött Selena súlyos betegsége és 2018 tavaszának végén szakítottak Justinnal. Csakhogy Justin június elején már el is jegyezte régi szerelmét, Hailey Baldwint, akivel azóta összeházasodtak.
Forrás: Katy Perry és Taylor Swift botrányos cicaharca régre nyúlik vissza. Mindketten se veled-se nélküled viszonyban voltak John Mayerrel. Végül hivatalosan Swift maradt alul és Perry kaparintotta meg az énekest.
Forrás: Alex Rodrigueznek és Cameron Diaznak még friss volt a kapcsolata, amikor Diaz látta egyik hajnalban távozni Kate Hudsont Rodriguez otthonából. A helyzetet nem lehetett másképp magyarázni, hiszen Hudsonnál volt egy megpakolt táska, tehát nyilván ott töltötte az éjszakát.
Forrás: Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolata úgy ért véget, hogy a színésznő lebukott akkori filmje rendezőjével, Rupert Sandersszel. A Hófehér és a vadász forgatása ezek szerint elég izgalmas volt...
Forrás: Miranda Kerr és Orlando Bloom már évek óta együtt voltak, amikor a Justin Bieber kikezdett az egyik Victoria's Secret partin a VS modellel, Mirandával. Videó is született arról, ahogy Orlando behúzott egyet a magabiztos tinisztárnak.
Forrás: Billy Bob Thornton és Laura Dern régóta egy pár voltak, amikor Dern elment egy hosszú forgatásra. Amíg a színésznő forgatott, Billy Bob nemcsak összejött Angelina Jolie-val, hanem el is vette gyorsan feleségül. Laura Dern azt nyilatkozta egyszer, hogy "Elmentem forgatni, amíg távol voltam, a barátom megnősült és soha többé nem is láttam."

Botrányos szerelmi háromszögek Hollywoodban

Világsztárként randizni semmiképp sem egyszerű, akkor meg pláne nem, ha egy harmadik fél is képben van...