Galéria
Forrás: A sötét és világos árnyalatok megfelelő párosítása optikai csodákra képes. Próbálgasd addig a fekete és fehér darabjaidat, amíg megtalálod a tökéletes arányokat. Azon a részen viselj világosat, amit leginkább hangsúlyozni szeretnél.
Forrás: Felejtsd el az oversize zsákruhákat! A legkevésbé szimpatikus testrészedet rejtsd csinos és nőies redők, fodrok mögé. A lényeg, hogy a ruhadarabnak határozott formája legyen.
Forrás: Ha viselsz valami nagyon lazát, mindig viselj valami szűket is hozzá. Így nem fogsz elveszni a ruháidban.
Forrás: Fogadjunk, hogy mindeddig azt vallottad, egy mellben erős alkatnak ez a felső fazon igazi no-go? Nos, itt az ékes bizonyíték rá, hogy mennyire előnyös tud lenni, ha megvan a szimmetria az alsó és a felső rész között.
Forrás: Minek takargatnád azokat a bomba formákat?! Viseld bátran a hosszabb fazonú testhezálló ruhákat – még inkább dobhatsz az összhatáson egy alakkövető zakóval vagy kabátkával.
Forrás: Kabátválasztásnál a jól eltalált hossz a lényeg, ne vessz el benne, de ne is tűnjön úgy, mintha kinőtted volna, pont addig takarjon, amíg szeretnéd és számodra kényelmes – ez mindenkinél más. Ne sajnáld az időt megkeresni a tökéletes fazont, a legjobb barátod lesz hosszú hónapokon keresztül!
Forrás: Mutasd meg, amit a legjobban szeretsz magadon! Villants vállat, dekoltázst, mutasd a vádlid, a lényeg, hogy mutass bőrt! De tényleg!
Forrás: Úgy véljük, ez a kép magáért beszél, de ha mégsem: keresd meg azokat az élénk színeket, amelyek a legjobban passzolnak a bőrtónusodhoz, és viseld őket éjjel-nappal. Csak a színnel foglalkozz, ne a formával. Ha bizonytalan vagy, vegyél részt egy színtanácsadáson, nagyon megéri!

Octavia Spencer, az igazi curvy stílusikon!

Lesd el a színésznő öltözködési tippjeit – így állítsd össze a szettedet, ha nincs darázsderekad!