Galéria
Forrás: A Malin + Goetz Cannabis Eau De Parfum pacsuli és szantálfa alapillattal indít, fejillatában pedig bergamot és bors található. Emellett újabban már parfümolajat is forgalmaznak.
Forrás: A Demeter kannabisz viág parfümje ugyan már 2006 óta jelen van, de vélhetően most fogják még többen keresni.
Forrás: A Heretic parfümjének orra Douglas Little volt(ő kreálta például Dita von Teese illatait, Lady Gaga illatgyertyáit is). A parfüm idén májusban jött ki, rózsaszín bors és citromhéj is van az illatjegyei között. Emellett az 50 ml-es üvegben 500 mg CBD is található,amitől édeskés, gyógynövényes felhangot kap a parfüm.
Forrás: Érzéki illat a Freshtől: szilva, pacsuli, vetiver, vanília és pézsma egyesül egy meleg, fás illatban, amelyben kannabisz jegyek is vannak. 
Forrás: A 19-69 parfümje, a Chronic a 90-es évek Kaliforniájába repít ezzel a fás, ctrusos, aromás illattal, amelyen pacsuli, pézsma, vetiver és moha alapokon nyugszik, szívillatai között cédrus és kannabisz szerepel, míg fejillatában keserű narancs, zsálya, petitgrain (keserűnarancs illóolaj) és grapefruit tündököl.

Kannabiszos parfümök

Úgy tűnik, elfelejthetjük a "marihuánától bűzleni" szókapcsolatot, és mostantól a "marihuánától illatozni" lesz a sláger. A legmenőbb parfümházaktól a kis műhelyekig felbukkantak ugyanis a kannabiszos parfümök!