Galéria
Forrás: Forerunner 45S Lila okosóra könnyedén használható futáshoz, méri a szívritmust, GPS-szel méri a tempót, a megtett távolságot, intervallumokat.
eredeti ár: 65,900 Ft
Forrás: Ez a rövid állású, karcsúsított hibrid polárfelső tökéletes választás a hűvösebb őszi napokon önmagában vagy funkcionális ruházat középrétegeként. Karjának anyaga jól szellőzik, illetve elasztikusságának köszönhetően könnyed mozgást biztosít. A kültéri sportok közben is igazán nőies megjelenést kedvelő hölgyeknek ajánljuk. 

eredeti ár: 39990 Ft
Forrás: Az Ortovox 1980-ban dobta piacra első lavina jeladóját, ami akár nagyon menő karácsonyi ajándék is lehet snowboardos pasidnak, de most koncentráljunk rád. Az Ortovox merinó gyapjúból készült outdoor ruhái nemcsak strapabíróak, hanem piszkosul trendik is.
Forrás: ORTOVOX Lavarella Skirt W
eredeti ár: 39.990 Ft
Forrás: Hush & Hush TimeCapsule étrendkiegészítő tabletta egy átlag vitaminnál sokkal többet tud. Egyensúlyba hozza a szervezetet, véd a külső agresszorok ellen (a kék fény ellen is) és tetőtől-talpig regenerál a fiatalosabb megjelenésért.

eredeti ár: 23 990 Ft
Forrás: Az APIVITA az első natúrkozmetikumokat gyártó családi vállalkozás Görögországban, akik a mediterrán természet értékes kivonatait, a méhészet nyújtotta, magas tápértékű összetevők és a szerves illóolajok kombinációját használják fel termékeikben.

A kakkufüvet és mézet tartalmazó torokpasztilla enyhíti a fájó torok tüneteit futás után.
Forrás: Feszesítő testápoló rózsaborssal, articsókával és zöld kávéval.

Kitartást növelő és erőt adó termékek - akár 50 % kedvezménnyel

Elhatároztuk magunkat, hogy még idén megszabadulunk a felesleges kilóktól. Nem lesz könnyű, ezért első lépésként megajándékozzuk magunkat egy-egy sportos kiegészítővel a Joy-napokon.