Galéria
Forrás: Eve és az ő mancsocskái
Forrás: Drake ezek szerint imádja ezt a parfümöt
Forrás: Pink és a vonalkódja: a számok fontos dátumokat jelölnek, a születésnapját, az első lemeze megejelenésének dátumát és a szerencsét hozó 13-ast.
Forrás: "Die young" – ez mindent elmond az énekesnő, Lana Del Rey melankolikus stílusáról...
Forrás: Ryan Gosling sem hozott mindig jó döntéseket. Egyszer azt nyilatkozta, ezt a tetoválást ő készítette el magának egy otthoni tetkókészlettel, és ezért lett ilyen ügyetlen a minta. A kép egy vérző szívre taposó szörnyláb lenne, ehelyett a színész szerint úgy néz ki, mint egy kaktusz.
Forrás: A modell és színésznő Cara Delevingne egyik reggel úgy döntött, valami nagyon brit dolgot tetováltat magára: így született meg a Bacon felirat – méghozzá a talpára.
Forrás: Johnny Depp és a szerelmei. Az ujjain díszelgő "scum" felirat eredetileg Slim volt, ugyanis ez volt exfelesége, Amber Heard beceneve. A pár azután ment szét, hogy a színésznő testi bántalmazással vádolta meg Deppet.
Forrás: Mivel mélyítheti el jobban a barátságát egy mostohapa és lánya? Persze, hogy egy tetoválással! Jason Momoa és Zoë Kravitz egy közös tetkóval ünnepelte jó kapcsolatát (ami Momoa és Zoë édesanyja, Lisa Bonet válása után is megmaradt): az "être toujours ivre" felirat díszeleg a színésznő alkarján, aminek a jelentése, mindig maradj részeg.
Forrás: Kendal Jenner egyik meggondolatlan döntése...de legalább nem látható helyen van!

Kínos és vicces celebtetkók

Nem könnyű döntés előtt áll az, aki az első tetkóját szeretné elkészíttetni. A kedvükért összeszedtük, hogy milyet NE CSINÁLTASSANAK!