Galéria
Forrás: Sofía Vergara is közelebb jár már az ötvenhez, mint a negyvenhez, de ez egyáltalán nem látszik rajta. A színésznő súlyzós edzésekkel tartja formában magát, méghozzá a kettlebell a kedvence, amely a farizmokat is alaposan megmozgatja. Szerezz be egyet te is otthonra!
Forrás: Az ötvenhez közeledő színésznő az öt faktoros diéta (öt étkezés, öt összetevő, öt napon keresztül) elkötelezett követője.

A napi többszöri, de kis étkezések stabilan tartják a vércukorszintet és megakadályozhatják a túlevést, amely puffadáshoz és hasi hízáshoz vezethet.
Forrás: Nehéz elhinni, de a No Doubt egykori énekesnője, Gwen Stefani már behúzta az ötödik X-et, mégis pontosan ugyanúgy néz ki, mint húsz éve. Mi a titka? Megszállott TRX rajongó.

A TRX edzések nagyon hatékonyak, és olyan izomcsoportokat is megmozgatnak, amiket súlyzós edzésekkel nehezebben érünk el. A törzs és hasizmokat úgy dolgoztatjuk meg, hogy szinte észre sem vesszük. Nem helyigényes, nem drága, nem nehéz, otthon is kényelmesen használható.
Forrás: A 70 pluszos világsztár nem tagadja (nehezen is tudná), hogy visszatérő vendég az esztétikai és plasztikai klinikákon, de még életkora ellenére is heti ötször edz.

Edzéseit nem kevésbé veszi komolyabban, mint egy konzultációt az orvosaival, ugyanis az életkor előrehaladtával a következetesség még fontosabb.
Forrás: A színésznő már nehezen tud meglepni minket, régóta tudjuk, hogy rajong probiotikumokban gazdag diétákért, amelyek elősegítik a bél és bélflóra egyensúlyát - enélkül ugyanis nincs lapos has 40 felett.
Forrás: A hatvanhoz közeledő ausztrál topmodell szemmel láthatóan megállította az öregedési folyamatokat, de ehhez sok mindenről le kellett mondania. A lúgosító diéta követőjeként kiiktatta még a koffeint és az alkoholt is az életéből, amely a bőr számára is csodás hatásokkal bír. A tudatos táplálkozás mellett rendszeresen jógázik és bokszol. Igyekszik sok időt tölteni a friss levegőn, különösen szeret kirándulni a hegyekben, vagy hosszú sétákat tenni a parton, de magas faktorszámú fényvédő nélkül SOHA nem lép ki a házból.
Forrás: Régóta tudjuk, hogy J.Lo intenzíven edz, de ez önmagában kevés lenne. Az énekesnőnek gondosan megtervezett étrendje van, amely alacsony szénhidráttartalmú fogásokat, sok nyers zöldséget és gyümölcsöt tartalmaz. Ennek köszönhetően 50 felett is irigylésre méltóan fitt.

Lapos és tónusos has 40 felett is – ez a sztárok titka!

Egy szuper hajvágás és színválasztás csodákra képes. Mutatjuk, hogy hogyan!