Galéria
Forrás:

Ez az extra gazdag, több mint 40% értékes növényi olaj és vajtartalommal bíró krém, (inkább kenőcs) jó társad lesz a hideg időben. Kifejezetten zsírhiányos, száraz, töredezett bőrre ajánlott, vastag rétegben felvive védőkrémként  funkcionál.
Babérolajat, sheavajat, szibériai fenyőolajat, orvosi levendulát, római kamillát,szkvalánt, e-vitamin és betain tartalmaz.
7990 Ft
 


Forrás: Dió sampon zsírosodó hajra, 3465 Ft
Forrás: A budapesti Aria hotel alagsorában található Harmony Spa kezelései között most szezonális jelleggel kipróbálhatod az Éminence termékekkel végzett sütőtökös arckezelést is.
Ez a kezelés a pigmentfoltokat, finom ráncokat és a nap által okozott károsodásokat célozza meg. A peeling után a bőr láthatóan feszesebbé és ragyogóbbá válik, melyet még tovább fokoz a sütőtökös arcmaszk hatása, mely segít visszaállítani a bőr természetes nedvesség-egyensúlyát az E-vitamin és az Omega 9 zsírsavak segítségével. A 60 perces kezelés végén az arcbőr ismét ragyogó, puha és élettel teli lesz.

Harmony Spa
Forrás: A Csipkebogyó termékcsalád Ilcsi Néni 1958-ban kezdődött kozmetikusi és kutatói pályafutásának legelső natúrkozmetikumai között szerepelt. Az Ilcsi Szépítő Füvek egyik büszkesége ez a krém, mely nyers csipkebogyóból különleges eljárással készül. A csipkebogyóban különleges arányban vannak a karotinoidok, flavonoidok, vitaminok, szénhidrátok, szerves savak, pektinek és ásványi sók. A Csipkebogyó habkrém vitaminpótló, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású. A legérzékenyebb rozáceás vagy szeboreás bőrök jótevője.
5690 Ft
Forrás: Hidegen sajtolt, tiszta, organikus csipkebogyó olaj, amely természetes úton növeli a bőr rugalmasságát, megújítja a sejteket, táplálja az arcbőrt és segít kiegyensúlyozni minden bőrtípust. A természet egyik legerősebb bőrszépítője, csökkenti a hegek, a bőrpír és a striák láthatóságát is, emellett pedig rendkívül erős antioxidáns.
6490 Ft
Forrás: A nemes fenyő és a lucfenyő tűlevelének illatát tartalmazó illóolajok pihentetnek és nyugtatnak. És ami a hideg időben bónusz: jótékony hatással van a köhögésre és a megfázásra.
5280 Ft
Forrás: Testvaj sok-sok természetes alapanyaggal gazdagítotva: kameruni méhviasz, brazil szója- és babassuolaj, ghánai shea- és kakaóvaj és nikaraguai szezámmagolaj biztosítva, hogy bőrö maximálisan táplált legyen. Gazdagon táplálja, puhítja és simítja a bőrt és meleg, édeskés illatot hagy maga után.
5290 Ft

Bőrápolás az ősz szupernövényeivel!

Itt a pumpkin spice latte szezon, mindenre mehet a fahéj, lassan fenyőillat lengi be az áruházakat is. Az őszi hangulatot az arcápolásodra is áviheted, hiszen az évszak kedvenc növényei a bőrödre is jó hatással vannak.