Galéria
Forrás: A törékeny porcelánbaba külsejű Enastya Kumarova annak köszönheti különleges megjelenését, hogy albínóként született. Ez azonban nem akadályozta meg abban, hogy kövesse az álmait, és modellé váljon.
Forrás: Precious Lee mindig is nagy méretekkel rendelkezett, amit sosem szégyelt. Bátorságának köszönhetően ő lett az első színes bőrű plus size modell a világon, aki a Vouge magazin címlapján szerepelt.
Forrás: Sara valójában még nincs 30 éves, de úgy néz ki, mintha már 60 is elmúlt volna. Egy nagyon ritka genetikai betegségben szenved, ami megakadályozza, hogy szervezete kollagént termeljen. Ennek ellenére profi modellként ismerte őt meg a világ.
Forrás: Alba Parejo több mint 500 anyajeggyel a testén jött a világra, amennyit csak tudtak már eltávolítottak a bőréről. Az iskolás évei alatt társai gyakran csúfolták, de ő azért is bebizonyította, hogy tökéletlensége ellenére is van helye a kifutók világában.
Forrás: Kelly bal kar nélkül született. Még gyermekkorában döntött úgy, hogy nem kíván protézist hordani, hanem bátran felvállalja hiányosságait. Meg akarta mutatni a világnak, hogy így is lehet valakiből sikeres modell.
Forrás: Lily amerikai származású, angol modell, aki nagy füleivel és ajkaival hívta fel magára a figyelmet. A tökéletlenségeiben rejlik az ereje...
Forrás: Refilwe a legismertebb dél-afrikai származású, "fekete" modell, aki albínóként jött világra. Egyedi vonásaira korán felfigyelt a divatipar.

Modellek, akik elég bátrak ahhoz, hogy szembemenjenek a divattal

A sokszínűség jegyében bemutatjuk azokat a modelleket, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy a saját feltételeiken belül megváltoztassák a mai divat arcát.