Galéria
Forrás: Igen, ha a meghíváson túl valóban haza is visz a szüleihez, az bizony komoly lépés és egyértelművé teszi azt, hogy nem csak egy egyéjszakás kalandot lát benned. Értékeld az ilyen férfit, mert ez a legszebb jele annak, hogy szeretné, hogy a családja része legyél hamarosan. 
Forrás: Méghozzá azt, hogy téged akar. Ha néhány hét randizás után férfiasan és határozottan eléd áll és azt mondja, hogy elege van a kalandokból, komoly kapcsolatot szeretne - méghozzá veled, akkor persze, hogy nyert ügyed van! A sunyi, ígérgetős "kisfiúkat" pedig felejtsd el, mert a legjobbat érdemled!
Forrás: Egy magas érzelmi intelligenciával rendelkező férfi fel tudja mérni, hogy mi kell egy igazi, nagybetűs nőnek. Nyilván nem elégszünk meg a szexre utaló, semmitmondó üzenetekkel és eltűnésekkel. Egy valódi férfi - ha komolyan akarja a nőt - virágot küld vagy egy szerelmes verset, akárcsak Mr. Big Carrie-nek a Szex és New York című filmben. Van ennél édesebb és férfiasabb?
Forrás: Ha naponta többször érdeklődik felőled és este megkérdezi, hogy rendben hazaértél-e, biztos lehetsz benne, hogy hatással voltál rá. Sőt mi több, eléd megy vagy nem hagyja, hogy egyedül mászkálj a sötétben. Egy bárban vagy étteremben is úgy védelmez, mint egy oroszlán, mert tudja, hogy Te már hozzá tartozol. Az igazi férfiaknak fontos, hogy gálánsak lehessenek szívük választottjával. 
Forrás: Szinte már várja is, hogy milyen kéréssel állsz elő, amelynek teljesítésével újra és újra lenyűgözhet téged. Bizony, aki iránt érdeklődik egy férfi, annak kiemelt figyelmet szentel és fordítva is fel akarja hívni a figyelmet csodálatos önmagára.
Forrás: Az, ha egy férfi rendszeresen kommunikál veled és még a leglehetetlenebb helyzetekben is időt szakít rá, hogy akár csak egy "Szia szépség, mikor láthatlak?"-ot írjon, az bizony azt jelenti, hogy nem akarja, hogy kimaradj az életéből. Nem jó jel, ha napokra eltűnik vagy egy-egy randi után nem kíván szép álmokat, hanem egy hét múlva hallasz újra felőle. 

6 biztos jel, hogy a pasi komolyan vesz

Ha férfiakról van szó, sosincs garancia arra, hogy boldogság vagy bánat fog minket érni. De miből tudhatjuk, hogy a wannabe nagy ő nem csak szórakozik velünk?