Galéria
Forrás: Ugye érzed, hogy fölösleges ezzel kínozni magad? Nem tudsz változtatni a dolgokon. Próbáld inkább úgy nézni az eseményeket, hogy azért történnek, hogy te tanulj belőlük, és általuk több legyél. Minden rossz dolog megtanít valamire: ha egy kapcsolat véget ért, akkor egyszerűen elváltak az útjaitok. Akkor is, ha te még másként gondolod. Hiszen ha ő így gondolta, akkor nem kérdés: nem ő az, aki neked kell.

De mivel nem te mondtad ki a végszót, sérült a büszkeséged, és kábé ettől szenvedsz igazán. Engedd el ezeket az érzéseket, és higgy benne, hogy mindez a javadra válik.
Forrás:

Tényleg. Egy kapcsolat lezárását, "elvesztését" hasonló módon dolgozzuk fel, mint egy szeretett személy halálát. Add meg az időt, amit a gyász követel. Ne próbálj tehát erősnek mutatkozni: bömbölj, üvölts, ha úgy érzed, hogy az jön most belőled, sajnáltasd magad, fetrengj az ágyadban egész hétvégén, tömd a fagyit, nézd a sorozatokat és utáld a világot.

De csak egy rövid ideig. A szenvedés csak egy-két hétig tartson, utána erőt kell venned magadon és folytatni az életed.


Forrás:

Persze a gyászidőszak közben se tartsd távol magadtól a barátnőidet. Mert jó egyedül szenvedni, de néha még jobb a barátaidnak kiönteni a szíved. Sírj a vállukon, hallgasd meg a tanácsaikat, az ő történeteiket. Sokszor a puszta jelenlétük is erőt ad, hiszen az agyad akkor realizálja: az ÉLET MEGY TOVÁBB.

Mielőtt pasid volt, akkor is éltél, nem? Nagy ügy. A barátnőid életteli jelenléte minig felvidít majd.


Forrás:

Igazán nem akarjuk kipörgetni a bullshit generátort, de a közhelyek azért közhelyek, mert egyszerűen igazak. Minden befejezés egy másik dolog kezdetét rejti, magyarán ez a kapcsolat most végetért, de jön majd valami új. Új emberekkel ismerkedsz meg, új energiáid szabadulnak fel és új világokat ismerhetsz meg. Nem kell ahhoz pasi, hogy jól érezd magad. A személyiségfejlődésnek nagyon fontos része, hogy tudni kell egyedül lenni, így legalább a dolognak most ezt a részét is gyakorlod.


Forrás: Méghozzá magadnak. Ne ess kétségbe, ha hetek múltán is úgy érzed, bőgnöd kell, ha meglátod a fickót. Hetek? Az igazán semmiség! Eleinte folyton nyomasztani fog a dolog, aztán elkezd csak napi néhányszor eszedbe jutni. Majd, ahogy telik az idő, azt veszed észre, hogyha eszedbe is jut, már nem jár együtt a dolog síráskényszerrel. Elcsépeltnek tűnik, dehát nem véletlenül született a mondás, hogy az idő minden sebet begyógyít!
Forrás: A sport nemcsak azért jó, mert szerotonint szabadít fel az agyadban, de kellemes mellékhatásként jobban is fogsz kinézni tőled, ha esetleg összefutsz az exeddel. Lehetőleg vezetett mozgásformát válassz, hiszen miközben egy edző kiabál a füledbe, esélyed sem lesz arra, hogy RÁ gondolj. A crossfit, a kettlebell, a kickbox, vagy egyéb nagy erőt igénylő sportok szinte kitisztítják majd az agyadat, meglátod!

Így vészeld át a szakítás utáni szörnyű időszakot!

Minél hosszabb ideig tart és minél komolyabb egy kapcsolat, annál nehezebb túltenni magad azon, ha véget ér.