Galéria
Forrás: Igen, van akinek kevés szemöldöke van és van, aki szeretne is változtatni ezen. De bánjunk csínján ezzel a lépéssel, mert semmi sem kiábrándítóbb, mint egy mesterkélt, ráadásul nem szabályos szemöldök. Ha mindenáron hangsúlyoznád arcod ezen részét, próbáld ki a microblading technikát, amellyel szálanként, enyhe tónussal kontúrozzák a szemöldöködet.
Forrás: Mondj le arról, hogy vakolatnyi alapozóval maszkírozod el az arcodat. Használj inkább CC krémeket, amelyeknek textúrája is könnyedebb és a használata is. Ha esetleg problémás a bőröd, járj gyakrabban kozmetikushoz vagy próbálj ki új termékeket a sok alapozó helyett.
Forrás: Igen például a smaragdzöld rúzs menő, de egy fotózáson, amelyből csodás divatanyag születik. Viszont az esti randira ne vesd be, mert egyáltalán nem fogja szexinek találni a leendő pasid!
Forrás: Az elképesztően fekete szemhéjfesték inkább taszító hatást vált ki, mint vonzót. Túl sok, túl erős, felejtsd el egy romantikus vacsorára!
Forrás: Ugye szeretnéd, hogy a kiszemelt férfi komolyan vegyen? Akkor ne használj a szivárvány színeiben pompázó neon szemhéjfestékeket, mert azt fogja hinni, hogy visszarepültetek az általános iskolába és nem egy határozott, szexi nő képét fogod lefesteni neki ezzel.
Forrás: A fekete füstös szemhéjfesték negatív párja a fekete rúzs. Persze ezt is használják divatkampányokban, de ott a stylistok megfelelő környezetbe helyezik azt. El tudnád képzelni, hogy életed szerelmével ilyen rúzsban sétálsz? Ugye, hogy nem nyerő?

5 smink, amitől elmenekülnek a férfiak

Amióta világ a világ a férfiak a természetes nőkre buknak. Ám az elképesztő divat- és sminktrendek néha zsákutcába hajtják a nőket.