Galéria
Forrás: Egyre nagyobb trend a nadrágkosztüm. És amit imádunk benne: szuper stílusos és nem kell sokat variálni a szetten, már kész is. Ha örök darabot szeretnél, érdemes egy igazi őszi színben (lágy narancssárga vagy gesztenyebarna) és basic anyagban választanod, így évek múltán sem kell szomorúan konstatálnod, hogy ez a szín és anyagválasztás már nem divat.
Forrás: Ez a csodásan elegáns darab vastag harisnyával tökéletes párosítás az őszi szellőben. Még egy laza sportos pulcsival is párosíthatod, hogy ne érezd túl mesterkéltnek a szettet.
Forrás: Ha beruházol egy ilyen csizmára, biztos hogy évekig hű társad lesz. Érdemes egy magasabb árkategóriájú terméket választani, amely évekig hordható, ahelyett hogy egy fast fashion üzletben szereznél be egy műbőr csizmát.
Forrás: A klasszikus színű pulóverekben az a jó, hogyha megfelelően mosod őket és kellően vigyázol rájuk, akkor szinte bármikor bármivel felveheted őket. Kockás szoknyákhoz igazi aduász!
Forrás: Talán nem is kell magyarázni, hogy egy kifinomult bőrtáska szinte örök életre stílusossá tesz. Strapabíró és mindig azt fogod vele sugározni, hogy szereted a minőségi, értékálló dolgokat.
Forrás: A gyöngysor újra aranykorát éli. Egyszerű, elegáns, időtálló. A legújabb trendek szerint pedig már akár laza sportos szettel vagy sneaker-rel is párosíthatod.
Forrás: Kardigánból is válassz klasszikus színeket és szabást! A bézs, piros, fekete komolyságot és szintén időtállóságot fejeznek ki. Olyan befektetés ez, amiért minden ősszel hálás leszel magadnak.
Forrás: Idén is egyre többen hordják, de valójában sosem ment ki a divatból. Akárcsak a gyöngysort, ezeket a sikkes sapkákat is nyugodtan párosítsd laza sportcipőkkel, bő szabású szettekkel, keverve az elegánst a sportossal igazi stílusikon leszel.
Forrás: Évek óta trendinek számítanak a nagyobb méretű fülbevalók. Valóban a legegyszerűbb szettet is feldobják. Szerezz be arany vagy ezüst vagy mindkét verzióban, hogyha reggel nincs kedved gondolkodni a szetteden, akkor ezzel csempéssz különlegességet a megjelenésedbe.
Forrás: Ez az a kulcsdarab, ami szintén mentőöv lehet a reggeli készülődésben. Klasszikus, stílusos, bármivel kombinálható és tudjuk ugyebár, hogy a farmer örök divat.

Örök klasszikus őszi ruhadarabok

Vannak olyan alapdarabok, amelyekbe mindig érdemes anyagilag befektetni, hiszen évek után is szuper stílusosak lehetünk bennük.