Galéria
Forrás: A STOP THE WATER WHILE USING ME német márka bőrápoló termékei értékesek kívül és belül. Sajnos egyelőre hazánkban még nem kapható, de online könnyen megrendelheted.
Forrás: A kéz mellett a térden látszik meg elsőként az életkorunk, mivel a csonton és csont körül leginkább kötőszövetek, szalagok találhatók, izom és zsír nem. Ápold vitaminokban gazdag olajokkal, testápolókkal rendszeresen!
Forrás: Természetes háziszerként A -, D- és E-vitaminban gazdag növényi olajokat ajánlunk, mint az avokádó-, a mandula- és az olívaolaj. A kézfejeden található pigmentfoltokat sóskából vagy citromból készült borogatással halványíthatod el.
Forrás: Magyar termék!
Támogatja a bőr vízmegkötő képességét és gátolja annak korai öregedését.

Panarom
Forrás: Afrodiziákum, a benne lévő többszörösen telítetlen zsírsavak rendkívül jó hatással vannak a szívre, az erekre és csökkentik a koleszterinszintet. Magas olaj és lanolintartalmának köszönhetően kiválóan alkalmas a kiszáradt, problémás, érett bőr ápolására. Masszázsolajként, haj és bőrápoláshoz egyaránt kiváló.

Panarom
Forrás: Nemcsak extrém esetekben gondolj a kezed védelmére, hanem folyamatosan: a tisztítószerek használata még allergiára való hajlam nélkül is árt, hiszen lipideket von ki a kéz bőréből, amely ezután, ha nem teszünk ellene, érdes, repedezett, feszülő lesz, és viszkethet is.

Mondj búcsút a száraz kezeknek!

A kéz ápolása, fiatalságának megőrzése nem kevésbé fontosabb, mint az arcé, hiszen főleg nálunk, nőknél a kezünkön látszódik meg először az életkorunk. Mégsem szentelünk elég időt a törődésére.