Galéria
Forrás: Ha igazán stílusossá szeretnéd tenni a faladat, keresgélj antikvitásokban vagy régiségeket áruló piacokon vintage, arany képkereteket. Válassz többet és helyezd el őket egymás mellé! És ha valaki megkérdezné, hogy miért nincs benne kép, válaszold azt, hogy mindenki azt képzelhet bele, amit szeretne!
Forrás: Sikkes fürdőszoba egyszerűen? Válassz hexagonál mozaik csempét, amelyek múltidéző hatásuk mellett igazán feldobják a teret.
Forrás: Ugye milyen különleges érzés egy hosszú fárasztó nap után forró fürdőt venni Marie Antoinette módjára? Válaszd ki hozzá kedvenc borodat és meg is van a kellemes otthoni esti program. Biztos, hogy barátaid is gyönyörködni fognak e szépséges vonalvezetésű alkotásban.
Forrás: Nincs is annál stílusosabb, ha a legmodernebb 21. századi tükröd alatt egy régi korokat idéző, kifinomult aranyozott csap díszeleg. Válassz hozzá illő kiegészítőket: aranyozott vagy akár márványhatású fogkefe- és szappantartót.
Forrás: Igazi kuriózuma lehet az otthonodnak egy régi írógép vagy akár varrógép. Vagy bármilyen olyan régi tárgy, amely például a jelenlegi életedre, munkádra reflektál. Egy író otthonába dukál egy vintage, elegáns írógép, nemde?
Forrás: Nincs is elegánsabb egy klasszikus, minőségi csillárnál, amin még nem érződik a 21. század rohanó, gyorsan elkészülő "műanyag" termékeinek a hatása. Igazi ékkő a lakásban. Válassz a nappaliba és a hálószobába is ugyanolyat, így teremtve meg az összhangot.
Forrás: Ha nem is találsz régi stílusú bútorokat egyedi színben, akkor egy kis csalással segítenek lakberendezési áruházak. A régi korok stílusát idézve, inspirációként felhasználva alkotnak hipermodern kanapékat, foteleket. Válassz a lakás többi színétől merőben eltérő darabot! Igazán merész húzás, amely eredményezi a nem mindennapi enterior design-t

Lakberendezés másképp

A lakberendezés iránti rajongási hullám egyre nagyobb tereket ölel fel. Már nem csupán egy szuper kreatív és izgalmas szakma, sokan elsőszámú hobbijukként aposztrofálják.