Galéria
Forrás: A különleges androgün jegyekkel rendelkező modell sosem félt változtatni a külsején. Bár sokáig hosszú haja volt, egy időben leborotválta, és állítása szerint sosem érezte magát olyan jól a bőrében, mint akkor.
Forrás: Szinte már védjegyévé vált a leborotvált haj, ami nemcsak dögössé, de érdekessé is tette a világ számára. A legtöbb márka pontosan a hajviselete miatt választja arcának, ami bizony a rapperek között is népszerű. Többek között Kanye West és Wiz Khalifa fejét is elcsavarta már.
Forrás: A színésznő, aki jó pár éve coming outolt, alapvetően mindig fiús volt, ám amióta nyíltan vállalja, hogy leszbikus, esze ágában sincs megnöveszteni a haját. Bár alapvetően a rövid frizura híve, hébe-hóba nullásra is lenyírja.
Forrás: Az extrém énekesnő nemrég adott életet első gyermekének, akit hasonlóan merészre szeretne nevelni. Halsey köztudottan imád variálni a hajával. Hol rózsaszínre festi, hol pedig leborotválja. Véleménye szerint nincs értelme az életnek, ha nem érzed jól magadat a bőrödben.
Forrás: Jude Law szépséges leányzója nemrég vált meg hosszú hajkoronájától és egy vele készült interjúban elárulta, hogy sosem érezte magát ilyen felszabadultnak. Új frizuráját egyébként a mostani Cannes-i Filmfesztiválon mutatta meg.
Forrás: Will Smith egyszem kislánya mindig is az extrém sztárcsemeték közé tartozott. 2012-ben már leborotválta egyszer a haját. Sőt, alapvetően sosem szerette, ha a külseje Barbie babás. Most azonban egy élő koncertjén vált meg hosszú sörényétől, hogy így fejezze ki szolidaritását édesanyjának, akinél autoimmun betegséget diagnosztizáltak. Emiatt Jada is leborotválta fejét.

Új trend van a levegőben? 5+1 híres nő, akik divatba hozták a kopaszságot

A foltos hajhullás mindenki rémálma. Vannak, akik teljes testszőrzetüket elveszítik, beleértve a szempillájukat is, mint ezek a badass nők, akik elég bátrak voltak ahhoz, hogy kiálljanak a kamerák elé.