Galéria
Forrás:

Az összkép jó, de ha részleteiben figyeljük meg vonásait, egyáltalán nem klasszikus szépfiú. A színész mégis az A-kategóriáig jutott, és nem is akár miért: tehetséges, és olyan megnyerő kisugárzása van, hogy azzal mindenkit meghódít!


Forrás:

A műsorvezetőben van valami huncutság, ennek ellenére aszimmetrikus arca nem mondható tökéletesnek. A dumája és az esze viszont elsöprő, így egy nő sem tud nyugodt maradni a közelében.


Forrás:

Az apa-fia páros a megtestesítője annak, hogy mennyire dögös és bugyiszaggató tud lenni valaki, akiben túlteng a spiritusz.


Forrás:

Az énekes-rapper tényleg nem mondható jóképű férfi ideálnak, de kit érdekel, amikor akkora a tehetsége, hogy még Beyoncé-t is meghódította.


Forrás:

Fényes karriert indított, majd nagyon furcsa dolgai lettek. Egyszerre bicskanyitogató és melankólikus a személyisége, nem is túl magas, mégis rengeteg női szívet meghódított.


Forrás:

Nem az a kimondott sármőr, mégis olyan vidám és szellemes, hogy személyiségével sorra hódítja meg a sztárvilág leggyönyörűbb hölgyeit.


Forrás:

A rapper extravagáns, túl laza, kicsit furcsa és persze nyeglén szókimondó. Nem választanánk a világ 100 legszebb pasija közé, mégis bomlanak érte a nők.


Híres férfiak, akiket nem tartanak a klasszikus értelemben jóképűnek, mégis megőrülnek értük a nők

A férfiaknak igenis jót tesznek az eltelt évek. Amíg sok esetben a saját stílus megtalálására is hosszú éveket kell várniuk, úgy az érettség, a sárm is bizonyos kor felett érkezik meg igazán a férfiak életébe.