Galéria
Forrás: Kiderült, hogy Julia Roberts ártatlan mosolyú unokahúga, a kis Emma Roberts nem is annyira ártatlan, mint gondoltuk.

A feltörekvő színésznőt egy montreali hotelben tartóztatták le, miután beverte exe, a szintén színész, Evan Peters orrát.

Azt nem tudjuk, hogy mi okozta a tetlegességig fajuló vitát, de azt igen, hogy Emma nem sok időt töltött a hűvösön, gyorsan kiengedték, és ejtették az ellene szóló vádakat.
Forrás: Lindsay Lohan  két hetet töltött a rácsok mögött, mert megszegte feltételes szabadlábra helyezésének szabályait. Lohant még a 2000-es években ittas vezetés és kokainfogyasztás miatt vonták felelősségre.
Forrás: Kokain birtoklásért csukták le Paris Hiltont évekkel ezelőtt Las Vegasban. A milliárdos celebkirálynőt másnap délután óvadék ellenében elengedték.

Ezt megelőzően egyszer Dél-Afrikában és Franciaországban is lekapcsolták marihuána fogyasztás és ittas vezetés miatt.

Légy okosabb, mint Paris!
Forrás: Koncertje után könnyű testi sértés miatt csaptak le az énekes, rapperre  a floridai hatóságok 2018 nyarán. Chris Brown csupán néhány órát töltött a börtönben, kétezer dollár óvadék fejében szabadon engedték.

Nem ez az első alkalom, hogy Brownnak meggyűlt a baja a törvénnyel erőszakos magatartása miatt. 2009-ben akkori barátnőjét, Rihannát verte meg, ezért öt év felfüggesztett börtönt kapott, 2014-ben pedig leültették három hónapra, mert megütött egy férfit Washingtonban.
Forrás: Carmen Electra a valaha volt legdögösebb Baywatch-lány megverte híres kosárlabdázó férjét, Dennis Rodmant. A bíróság távolságtartási végzést ítélt a nem mindennapi eset következményeként.

Sztárok a rács mögött

A színésznő 15 ezer dollárnyi (közel 4 és fél millió forint) kenőpénzt adott azért, hogy javítsák ki lánya felvételi tesztjét.