Galéria
Forrás: Egy bővebb pulcsi egy csinos miniszoknyával, illetve egy különleges harisnyával vagy térdzoknival nőiesen laza párosítás. Nem fogsz benne feszengeni, mégis femme fatale-ként sétálhatsz végig akár egy borfesztiválon. Ezt a szettet sneakerrel is feldobhatod, sőt!
Forrás: Ha egy elegánsabb rendezvényre, például szabadtéri opera fesztiválra igyekszel, ahol szeretnéd megcsillogtatni kifinomult éned, de mégsem akarsz túl mesterkéltnek tűnni, akkor az élére vasalt '80-as évek stílusát idéző bőszárú nadrágok igazi aduászok. Egy kasmír pulcsi és egy egyedi módon megkötött sál kellő ékei a szettnek. 
Forrás: Kedvencünk a női öltönyök és tornacipők házassága! Ebben az összeállításban amellett, hogy igazán kényelmesen fogod érezni magad, igazi stílusikon lehetsz. 
Forrás: És ha Te is szerelemre lobbantál már korábban is a színes, mintás öltönyök laza viselése iránt, dobd fel a szetted egy gyapjú svájci sapkával. Igazi párizsian sikkes hangulatú lesz a megjelenésed, anélkül hogy túlbonyolítanál bármit is. 
Forrás: Az örök farmerkabát megunhatatlan ősszel is. Főleg oversize verzióban! Egy hosszabb szabású felső és szoknya optikailag nyújtja az alakodat, így a magassarkút is elfelejtheted most. Helyette lazítsd a szetted egy kényelmes bőrcsizmával!
Forrás: Ha egy összeszedett és igazán minimalista szettről álmodozol, ideje kipróbálnod a kötött szoknya-pulcsi párosokat. A legtöbb divatmárkánál évről-évre egyre több ilyen kreació jelenik meg. De ne ess kétségbe, ha nem találsz pont ilyet! Törekedj arra, hogy színben és anyagban harmonizáló elemeket párosíts össze! Ezekben biztos nem fogsz fázni egy csokoládé fesztiválon például, forró csokit iszogatva. 
Forrás:

A maxi kabátok és az oversize szettek keverése nemcsak hiperkényelmes összhangot biztosít számodra, hanem karcsúbbnak is fogod látni magad ebben a szerelésben. És egy őszi fesztivál séta során mi is lenne kellemesebb egy nem testhez simuló szettnél?


Lazán sikkes őszi fesztivál look-ok

Sajnos újra el kell búcsúznunk egy rövid időre a kellemesen lenge nyári ruháktól. Így ha a következő hetekben útnak indulnál egy hangulatos őszi fesztiválra, stílustippjeink segítségével könnyen és gyorsan kivitelezhető, cool szetteket varázsolhatsz magadra.