Galéria
Forrás: Ne érd be kevesebbel! Ne ragadj benne egy olyan kapcsolatban, amelyben nem tudod kifejezni, amit gondolsz, amit érzel, amelyre igazán vágysz, hiszen akkor soha nem lesz belőled az, aki valóban szeretnél lenni. A kimondatlan szavak negatív energiákat teremtenek, félreértésekhez, depresszióhoz, kiégéshez, sőt lelki és fizikai betegséghez vezethetnek.
Forrás: A bakancslisták reneszánszát éljük.
Az előttünk álló lehetőségek megragadása és a számunkra oly fontos céljaink teljesülése értelmet és tartalmat tud adni az életünknek. Ne félj a kudarctól! Tedd meg az első lépéseket most!
Forrás: Ez a mondat a legtöbb idős férfi szájából elhangzott. Állítják, hogy kevesebb munkaidő és erőfeszítés is elég lett volna, cserébe több családdal töltött időért.
Napjainkban a férfiakra és nőkre egyaránt igaz, hogy túlhajtjuk magunkat függetlenül attól, hogy szeretjük a munkánkat vagy sem. Viszont bármennyire is szeretünk alkotni, vagy szeretjük elterelni vele a gondolatainkat a bajainkról, a szeretteinkkel töltött idő értékesebb. Húzz ki néhány pontot a to-do listádról még ma!
Forrás: Te azt a szakmát űzöd, amit a szüleid szerettek volna vagy amit te választottál? Olyan munkahelyen dolgozol, ahol nincs felelősséged és a főnököd mindenbe beleszól vagy olyan munkát végzel, amiben önmagad lehetsz? Olyan programokat szerveztek a pároddal, amilyeneket főleg ő szeretne vagy közösen döntötök?

Mi lenne, ha az elvárások helyett a saját utadat járnád, a saját  elvárásaid szerint? Hiszen ez a te életed...
Forrás: A napi taposómalomban sokszor elfeledkezünk a minket feltöltő közegről és könnyen elhanyagoljuk a barátainkat. Pedig becsülnünk kellene, és építeni ezeket a kapcsolatokat. Az elmesélések szerint az utolsó hónapokban mindenkinek nagyon hiányoztak a barátai...

Mit ne bánjunk meg életük végén?

Te mibe kezdesz bele még ma, hogy közelebb kerülj álmaid megvalósításához?