Galéria
Forrás: Ciara és Sienna nevű kislánya igazi girl ganget alkot. Az énekenső visszafogott, leopárdmintás egyberészese 197 dollárba kerül.

Forrás: Kylie Jenner 22 éves lett, amit jól meg is ünnepelt a famíliával Olaszországban. Össze is öltözött 18 hónapos kislányával, Stormival. Kylie verziója amúgy 175 dollár. EZt a TLZ'L FEMME ruhát te is megrendelheted innen!
Forrás: Irina Shayk és Bradley Cooper júniusban szakítottak, így kislányuk, Lea De Seine inkább csak egyikükkel látható mostanában. Irina is a matchy-matchy mellett döntött, fullba nyomták a Burberryt. Az ő ruhája 178 000 forintba kerül, míg a kis Lea rucija 52 000 forint. 

Forrás: Mindy Kaling és kislánya is odavannak a glitterért, a sztáranyuka be is szerzett egy-egy egyforma csillámos csukát. Amúgy nem oylan vészes tétel, a mamár 85 dollár, a kislányé 59.

Forrás: Serena Williams és a kis Alexis Olympia Ohanian nem először öltöztek össze, de ez a pulóver és ez a kép különösen kedves. A pulcsi egyébként Serena márkájának egy darabja.


Forrás: Khloé Kardashian és True Thompson
a leopárd mintát lovagolták meg nyaralásukon. Khloé Dolce & Gabbana bikiniben, True Natayakim egyrészesben villantott. Nagyon édi ez a kis vadmacska cucc, az ára (242 dollár) azért visszavesz kicsit a bájából.
Forrás: Kate Hudson és a 10 hónapos Rani Rose a Pink Chicken bohém-vintázs ruháiban nyomták egyik nap. Kate ruhája már sold out (egyébként 188 dollárba került), a bébié még elérhető, most le is van árazva, 34 dollárba kerül.
Forrás: Beyoncé és Blue Ivy, aki már 7 éves(!), az Oroszlánkirály júliusi premierjén jelentek meg ebben a finoman összehangolt, matchy-matchy, mégsem túlzásokba eső Alexander McQueen szettekben.
Forrás: Az ikertesóm - írta Kim Kardashian egyéves kislányáról, Chicago Westről.
Forrás: Chanel Iman modell és egyéves lánya, Cali Clay Shepard igazán virágos hangulatban voltak. Chanel Zimmermann ruhája 850 dollár, a kicsié 165 euróért rendelhető.

Összeöltözött sztármamik és lányaik

Szavazzatok - aranyosak vagy inkább kínosak a celebmamik, akik saját képükre formálják porontyaikat!