Galéria
Forrás: Kim nagy rajongója az Atkins diétának, és minden nap lemegy edzeni. Ennek köszönheti mostani fogyását is. Azt is elmondta jelenleg 53 kg.
Forrás: Ugyan Blake mindig is nádszál vékony volt, nemrég az Instagrammon bevallotta, hogy a terhessége alatt felszaladt 25 kilót személyi edzőjének köszönhetően tudta leadni. A fotó alá azt írta 10 hónapba telt felszedni és 14 hónapba leadni.
Forrás: A Micheli-csillagos sztárséf tavaly életmódváltásba kezdett. Teljesen kihagyta a tejtermékeket az étrendjéből és igyekezett minél több gyümölcsöt és smoothiet enni, valamint minden étkezés előtt megivott egy nagy pohár vizet, hogy eltelítse.
Forrás: A reality-sztár állítása szerint a hét minden napján lement a konditerembe edzeni.
Forrás: Mariah világ életében küzdött a súlyával, mostani drasztikus fogyásának titka: egy gyomorszűkító műtét volt.
Forrás: A színésznő hatalmas súlyvesztésének titka egy Amerikában kapható fogyókúrás kapszula az AtraFen. Azt mondta nem változtatta meg drasztikusan az életét csak szedte ezt a tablettát.
Forrás: A legnépszerűbb műsorvezetőnő az Amerikában népszerű "Weigt Watchers" programmal fogyott ennyit. Állítása szerint nem hiúságból akart lefogyni, hanem szeretne minél egészségesebb testben élni.

Az év legnagyobb sztárfogyásai

Mindig hatalmas érdeklődés övezi a hírességek testsúlyát. Ha túl vékonyak azért kritizálják őket, de ami ennél is rosszabb az a túlsúly. Mindenki kőkemény diétával igyekszik formába hozni magát. Most megmutatjuk az év legnagyobb sztár fogyásait.