Galéria
Forrás: Ne finomkodjunk, kezdjük a tutisággal: amint a neve is mutatja, a jégzselé hűt, méghozzá mentol és kámfor tartalma miatt.
Elvileg fáradt testrészek frissítésére, sport után ajánlott, de hidd el, egy kevés a nyakadra, a térdhajlatoddba, a térdedre, ill. a válladra csodákat művel, ha a hőmérő higanyszála az egekbe kúszik.
Naturland jégzselé, 1299 Ft
Forrás: Oké, ez talán túlzás, de az biztos, hogy NAGYON hűt. Sportolás után is szuper,de nyáron nyeri el szent grál jellegét. (Érdekes módon télen inkább melegít, mintsem hűt.) )A DoTERRA magas esszenciális olaj tartalmú termékei nem olcsók, de nagyon sokáig elég egy tubus.
DoTERRA Deep Blue Rub Bedörzsölő, Enyhítő Sport Krém, kb. 14 900 Ft
Forrás: Ahol és amikor csak rád tör a hőhullám, jöhet a spray, ne sajnáld! A július-augusztusi InStyle-ban összegyűjtöttük kedvenc arcpermeteinket, és azt is felkutattuk, hogy mi értelmük van a hűtésen kívül!
Vichy Termálvíz spray, 2799 Ft, patikákban kapható.
Forrás: Ugye milyen jó, amikor melegben hűs éri a lábad? Ez a lábápoló spray borsmentaolaj tartalmának köszönhetően nagyon jól hűsíti a bőrt. Vidd magaddal, és fújd, amikor úgy érzed, hűtés kell.
The Body Shop Borsmentás hűsítő láb spray, 1990 Ft
Forrás: Tudod, mi frissít még remekül? Hát a citrusok! Ez a verbénát és citrusokat tartalmazó hidratáló gél azonnal kifejti frissítő hatását.
L'Occitane Citrus verbéna frissítő hidratáló gél, 8350 Ft
Forrás: Nem tudom megmagyarázni (talán amiatt, hogy bergamottal nyit, majd egyre mélyebben jut el a pézsmáig), de ha ezt fújom magamra, sok órán át olyan érzésem van, mintha épp akkor szálltam volna ki a zuhany alól. A tisztaság illat pedig mindig feledteti a hőséget egy pillanatra!
Kiehl's Original Musk EDT, 50 ml, 14 800 Ft
Forrás: Van egy 1-es számú krém is, azt edzés előttre javasolja a márka - de itt most a 2-es számú a lényeg, ami a megterhelés után hivatott ellazítani az izmokat. Na meg persze hűsíteni! Mentol, kámfor, koffein, mentaolaj - meglepően sokáig hűsít ez a koktél!
Lifetilt Cellulit 2 gél, 3100 Ft
Forrás: Ez az árnika-mentolos organikus balzsam nyugtatja a fájó izmokat és ízületeket, tisztítja a légzést, az arcüreget!
Dr. Bronner's Bio árnika-mentol balzsam, 3490 Ft
Forrás: Kettő az egyben, szokás mondani.
Avon Narancsbőr elleni hűsítő gél, 2899 Ft
Forrás: A márkának szintén van egy sor élénkítő, frissítő terméke a lábakra, amik így alulról hűtenek.  
Oriflame Feet Up Summer hűsítő lábkrém narancsvízzel, 1199 Ft

A legjobb hűsítő termékek kánikula ellen!

Az előrejelzések szerint nincs menekvés: augusztus végéig stabilan 30 fok vagy még annál is több lesz. De mit tehet az, aki rettenetesen utálja a kánikulát? Hát hűti magát, ahogyan csak tudja! Hogy mivel, az a nem mindegy!