Galéria
Forrás: 1. Nem biztos, hogy lesz folytatás :( 
Igen, szörnyű hír azoknak, akik imádták a sorozatot. A szereplők többsége, főként Nicole Kidman hangsúlyozta azt, hogy csak azokkal a szereplőkkel folytatnák a sorozatot, akikkel az első két évadban is együtt játszottak. 
Így a sorozat készítői szinte elképzelhetetlennek tartják, hogy a rendkívül elfoglalt színészeket és színésznőket újra sikerüljön egyszerre összehozni az új részek kedvéért.
Forrás: 2. Nicole Kidman ragaszkodik a folytatáshoz. "Szerintem mindannyian szeretnénk harmadik évadot készíteni a sorozatból, hiszen rengeteg ötletünk van a történet folytatására. Viszont kizárólag azokkal az emberekkel szeretnénk együtt dolgozni, akikkel eddig is, a gyerekeket is beleértve."
Forrás: VIGYÁZAT, SPOILER!


Igen, pontosan ilyen nyitott lett a vége. Ha nem lesz folytatása a sorozatnak, (márpedig erre nagy az esély) akkor saját magad döntheted el, mi lett a Monterey ötök sorsa. A készítők direkt olyan "lezárást" adtak a történetnek, amely homályos és egy kicsit a nézőre van bízva...

Lesz folytatása a Hatalmas kis hazugságok harmadik évadának?

A Trónok harca után az egyik legsikeresebb, százezrek rajonganak a történetért, ami úgy néz, a végéhez ért. A legfontosabb kérdés mégis az: lesz folytatás, vagy nem?