Galéria
Forrás: „Akkor sem távolíttatnám el a hegeimet, ha egy mágikus varázspálca segítségével erre lehetőségem lenne” - nyilatkozta Padma Lakshmi modell, színésznő, aki 14 éves volt, amikor súlyos autóbalesetet szenvedett Malibuban. A jobb karja és csípője totálisan összetört, mentő szállította kórházba. Mindkét sérüléséből szerencsésen fellépült, de feltűnő nyomai maradtak a sérüléseinek, amelyek kezdetben aggasztották - az akkor modell karrierje elején tartó lányt.
Forrás: Mádai Vivien műsorvezető egy végtelenül őszinte vallomásban osztotta meg követőivel, hogy melanomával műtötték idén tavasszal.

Nagyon fontos, hogy évente legalább egyszer keresd fel bőrgyógyászod, hogy kivizsgálja anyajegyeidet!
Forrás: Ariel Winter ameikai színésznő se szégyelli hegeit. Az ABC csatorna sztárján mellkisebbítő műtét nyomait lehet látni, amit a vörös szőnyegen sem takargat.
Forrás: Bizony, bizony! Katalin hercegnőnek közel tíz centiméteres vágás található a fején. Nem tudjuk pontosan, hogy mikor és hogyan szerezte. Állítólag egy gyerekkori baleset eredménye...
Forrás: Sandra Bullock sziklába ütötte a fejét, miután beugrott egy tóba gyerekkorában. Ennek az emlékét őrzi az a kisebb, függőleges sebhely, ami a bal szemhéján látható.

Forrás: Mary J. Blige nem vagy csak szűkszavúan nyilatkozik a szeme alatt található hegről. Egyesek szerint egy csúnya veszekedésből, mások szerint egy gyerekkori traumás esemény nyoma látható az arcán.

Forrás: "Repedés a porcelánon"

Eugénia hercegnő többször is beszélt már róla, hogy 12 éves korában meg kellett műteni a gerincét, mert súlyos gerincferdüléssel küzdött....esküvője napján is kendőzetlenül vállalta tökéletlenségét!
Forrás: OMG, Kylie Jenner sebhelye is egy gyerekkori történetről mesél...

Sztárok, akik vállalják műtéti hegeiket

Van a cellulitnál, a striáknál és a szeplőknél keményebb ügy: a sebhelyek, amelyek sokakban gátlásokat okoznak, pedig nem kellenének.