Galéria
Forrás: Indításnak ez is elég erős. Természetesen Japánból (itt komoly hagyománya van a bizarr dolgoknak) származik a Bashashi ice, vagyis a nyers lóhúsos fagyika. 
Forrás: Jé, csak nem Japánból van a cápauszonyos jégkrém is? De bizony. Nem fárasztunk tovább a Japán őrültségekkel, de azért eláruljuk, hogy ezeken kívül (többek között) van marha nyelves, garnélás, tengeri sünös, misós fagyijuk is.
Forrás: A The Icecreamists nevű londoni fagyizó 2011-ben robbantott a Baby Gaga nevű fagyival, ami 75%-ban anyatejből készült. Fhu.
Forrás: A New York-i Odd Fellows fagyizó híres az izgalmas kombinációról. Az ő kínálatukban szerepelt a híressé váló libamáj, vagyis fois gras fagyi. A chorizo karamellás ízű is jól ment állítólag.
Forrás: A Ben & Bill's amerikai fagyizó egyik furcsasága volt a homáros fagyi. Nyami.
Forrás: A kaliforniai Gilroy városa igazi fokhagyma nagyhatalom, júliusban még fesztivált is rendeznek a fokhagymának dedikálva. A fokhagymás fagylalt így aztán nem is tűnik oylan meglepőnek.
Forrás: Vagyis haggis ízű fagyi. A haggis egy skót nemzeti étek, ami egyfajta hurkába oltott disznósajt. Feldarabolt birka- vagy borjúbelsőséget kevernek össze faggyúval, hagymával, zabliszttel és fűszerekkel, majd az egészet juhbélbe vagy birkagyomorba töltik és megfőzik. Ez pedig ennek a fagyi verziója. Jó étvágyat!

Bizarr fagylaltok

Unod már a vaníliát, a csokit és a puncsot? Sőt, már a bazsalikomos citrom sem hoz lázba? Akkor gyűjtésünkben biztosan találsz majd olyan fagyit, amire a te szemed is felcsillan majd! Vigyázat, bizarr ízek következnek!