Galéria
Forrás:

KOIN – Tervezd meg előre a heti költségvetésedet!

A legelterjedtebb szokás az, hogy a nők tervezik meg a mindennapi bevásárlást, akár főzés, takarításhoz. Ehhez természetesen nem mindenki szokott költségvetést készíteni, de ha tudatos vásárlók akarunk lenni, akkor érdemes. Ezt segíti a KOIN alkalmazás, ahol listázni tudjuk a várható kiadásokat, és azt, hogy egy vásárlás alkalmával végül mennyit költöttünk.

Ezen kívül az alkalmazásban vezethetjük bármilyen hitelünk törlesztőrészét, megtakarításokat. Az átláthatóságot pedig diagram könnyíti meg.


Forrás: Menstruációs naptár

Sokaknál tabutémának számít, de rengeteg nő életét megkönnyíti egy menstruációs naptár. Számtalan különböző naptár létezik, de a legtöbben megtalálhatók az alapfunkciók: figyelmeztet, hogy hol tart a havi ciklusod, feljegyezheted benne a hangulatodat, a testtömegedet és minden egyéb tünetet.
Emlékeztetőt tudsz beállítani, a menstruáció kezdetéről és az ovulációról is.
Forrás: Nosalty - Mit ennél ma?

Sokak számára gondot okoz, hogy kitalálja, mit főzzön magának. Végre egy applikáció, ami segít ebben.
Forrás: DailyYoga

Persze nem feltétlenül kell a jógát választani, ha sportolásról van szó. Számtalan más alkalmazás is van, amiben sportgyakorlatokat sajátíthatunk el. A DailyYogát napi rendszerességel lehet használni. Kikapcsol, feltölt és megnyugtat.
Az alkalmazásban közel 700 gyakorlat van, de lehet pilatesezni, illetve meditálni is. Ez az app is ingyenes, van benne időzítő funkció, egyszerűen kezelhető felülete van.
Forrás: Ne felejts el vizet inni!

Szerintünk rengeteg ember van, aki nem figyel oda megfelelően az egészségére. A Vízriasztás és ivásfigyelés elnevezésű ingyenes applikáció segít abban, hogy a napi folyadékbeviteled elérje a megfelelő szintet. Figyelmeztet, emlékeztet, ezáltal kialakít egy egészséges rutint a vízivással kapcsolatban.

Hasznos appok, hogy megkönnyítsd mindennapjaidat!

Nem feltétlenül csak a közösségi oldalakat kell bújni, ha telefonozásról van szó. Adunk néhány tippet, hogy megkönnyítsd a mindennapjaidat!