Galéria
Forrás:

Emily Ratajkowski szupemrodell egy “Cup Noodles” logóval ellátott haspólóban és egy egyszerű Adidas melegítőben utazott legutóbb, egy fehér sneakerrel kiegészítve. Kényelmes és laza megjelentés kölcsönözve magának.


Forrás:

Gisele Bündchen szintén egy egyszerű szettet választott. A modell egy egyszerű farmernadrágban, magasnyakú szürke pulcsiban és egy fehér sneakerben élvezte a repülést. Egyszerű, de nagyszerű.


Forrás:

Reese Witherspoon és lánya, Ava Phillippe szintén a legegyszerűbb szettet választották. Az anya-lánya páros amúgy is borzalmasan hasonlít egymásra, de ez ebben a szettben is elmondható. Mindketten viseltek napszemüveget, két famernadrágot. Reese fekete kötöttben, míg lánya egy fehér pólóban utazott. Reese fekete magassarkú csizmát, míg Ava fehér sneakert választott kiegészítőként.


Forrás:

Khloé Kardashian a csupa feketét választotta. A valóságshow-sztár tetőtől talpig feketében szállt fel a repülőgépre: cicanadrág, póló, bakancs, kabát. Kiegészítőként egy zöld táskát választott.


Forrás:

Chrissy Teigen szereti a túlméretezett, oversize ruhákat. Repülései során is előszeretettel választ ilyen darabokat. Legutóbb is egy talpig érő kabátban, és egy magasnyakú Veronica Beard pulóverben repült. Lusta, de elegáns megjelenés.


Forrás:

Rachel McAdams színésznő egy csíkos blézer, fehér inget, skinny farmert, bakancsot és baseball sapkát viselt. Mintha rejtőzködni akarna…


Forrás:

Heidi Klum egy kényelmes, virágmintás overált választott az utazáshoz, amit egy farmerkabáttal kombinált. Ez tökéletes megjelenés, főleg, hogy egy egyszerű és kényelmes papuccsal kombinálta.


Forrás:

Jenna Dewan Tatum szerintünk a legmenőbb szettet választotta. Fehér Birkenstocks papucs, kék farmerrel, fehér pólóval, krémszínű, hosszú kötött kardigánnal és egy fehér kalappal. Persze a napszemüveg sem hiányozhat. Nagyon menő!


Koppintsd le a sztárok repülőgépes szettjét!

A hírességek ezeket a kényelmes, laza, de menő szetteket választották az utazáshoz.