Galéria
Forrás: Noha gyerekkora óta sztár, Miley Cyrus sem úszta meg a bullyingot, klub is alakult ellene, az Anti-Mley Club. Egy műsorban emlékezett vissza három lányra, akik állandóan szekálták, csúfolták, gúnyt űztek belőle, ráadásul gonodsz üzeneteket is küldözgettek neki. "Utálták, hogy büszke vagyok apámra (Billie Ray Cyrus country zenész, Amerikában hatalmas sztár - a szerk.), utálták, hogy én is énekes és színész akaork lenni. Egyszer bezártak a suli mosdójába is. Ott ültem és reménykedtem, hogy hamar jön majd valaki. Hát nem jött."
Forrás: Jessica Albát az édesapja kísérte haza az iskolából, különben az őt utálok lányok egyszerűen megverték. "Az iskolai nővér irodájában ettem meg az ebédemet - emlékezik vissza Jessica. - Amellett, hogy félvér vagyok, a szüleim szegények voltak, így nem tudtam menő ruhákban járni. Állandóan pikkeltek rám a többiek, soha nem tudtam beilleszkedni."
Forrás: Christian Bale 13 éves korában kezdett reklámfilmekben szerepelni, amivel párhuzamosan az osztálytársai is ellene fordultak. "Bullying áldozata voltam, többen is naponta megvertek és folyton lökdöstek - vallotta be a színész. - Elég korai lecke volt ez arról, hogy a filmezés milyen erősen megváltoztatja az ember életét."
Forrás: A barbadosi diákévek nem voltak túl fényesek Rihanna számára. "Máig nem értem, miért pont rám pikkeltek. Először amiatt, hogy a többiekéhez képest világosabb volt a bőröm, aztán amikor idősebb lettem,a mellemmel szekáltak állandóan. Most már szerencsére egy sokkal nagyobb világban élek." 
Forrás: Jennifer Lawrence diákkora sem volt mesés. "Többször is általános iskolát kellett váltanom, mert annyira gonosz velem néhány lány - mesélte. - Aztán a középiskola jobb volt, de azért ott is szívattak. Egyszer valaki például direkt odaadott egy olyan szülinapi buli meghívót, ahová nem is voltam meghívva."
Forrás:

Christina Hendricks a középiskolát szenevdte meg. "A sulis szekényeink egy külön teremben voltak. Akárhányszor bementem egy könyvért vagy valamiért, tuti, hogy valaki utánam jött és leköpött. Végül el kellett rakatnom onnana szekrényt, mert már nem mertem bemenni. Eléggé rettegtem a középiskolában, tisztára Legyek ura volt. Mindig volt valami kölyök, aki ütött, a többiek meg éljenezték emiatt." 


Forrás: Noha Eminem ma már rettenthetetlennek tűnik, nem volt ez mindig így. "A suli mosdójában állandóan megvertek, az ok az volt, hogy én voltam az új srác." A rapper ekkoriban fordult a zene felé.
Forrás: Lady Gaga sok dalt írt arról, hogy légy büszke ara, aki vagy, de ő maga nem érezte mindig így. "Állandóan azzal szekáltak, hogy ronda vagyok. Hogy nagy az orrom, hogy idegesítő vagyok, hogy furcsa vagyok, mert énekelek. Hívtak sz*rnak, hívtak engem mindennek. Volt, hogy nem is akartam suliba menni."
Forrás: Cindy Crawford sok minden miatt volt a célkeresztben, de akkor durvultak be a dolgok, amikor kitalálta, hogy modellkedni szeretne. Egyszer egészen odáig mentek az osztálytársai, hogy kitaláltak egy kamu modell melót, csak hogy megalázzák Cindyt és együtt röhöghessenek rajta. "Úgy éreztem, nem kapok levegőt - idézte fel a fájdalmas emléket. - Olyan gyorsan kirohantam az üzlethelyiségből, amilyen gyorsan csak tudtam. Mindannyian rajtam nevettek, úgy éreztem magam, mint akit gyomorba vágtak."
Forrás: Mielőtt híres lett, Justin Timberlake-et igen sokat bántották. "Furcsának hívtak, másnak, olyan szavakkal illettek, amelyeket inkább nem idéznék - mesélte egy műsorban. - Szerencsére anyám azt tanította, hogy másnak lenni jó, mert ha más vagy, lehet hogy te magad is meg tudod változtatni a dolgokat."

Így terrorizálták a sztárokat

Hogyan lehet harcba szállni a bántás, a gyűlölet ellen? Természetesen a szeretet erejével. A bullying nagy probléma, amire most a Sprite megható kampánya hívja fel a figyelmet.