Galéria
Forrás: Ez a hölgy a bal oldali szettben nagymamásnak tűnik, pedig rengeteget fogyott. Szinte lóg rajta a fürdőruha. A második, piros fürdődressz viszont olyan, mint egy elegáns kisruha. Ahol kell, ott leszorít, ahol pedig meg kell mutassa a formás idomokat, ott azt teszi.
Forrás: Bár ez a hölgy nem aggódott a felesleg miatt (nem is igazán van neki), aránytalannak érezte a testét amiatt, hogy a melle kis méretű. Azt gondolta, hogy egy ilyen sokat takaró bikinivel jól jár, de igazából attól tűnik vékonynak és formásnak, hogy egy egyszníű, háromszög bikinit választ.
Forrás: A biciklis nadrág fazon nagyon divatos, de keveseknek áll jó. Különösen ha stranda akarják viselni. Ha kicsi plusz is van rajtad, akkor jobb ha a jobb oldali szetett választod. A magasan sliccelt alsó miatt hosszabbnak tűnik a nő lába, a top pedig vékonyabbnak mutatja a dereket.
Forrás: Ez a top szerű melltartó fölső minden csak nem szexi. A nő csinos combjait elrejti a kisszoknya és a fürdruha mintázata sem passzol a nő korához. A jobb oldali elegáns padlizsánszín, a kicsi ékkővel az elején sokkal inkább illik ehhez a hölgyhöz.
Forrás: Magas, csinos idomokkal rendelkező nő, akin nem mutatat roszul a bikini, de lehetne elegánsabb is. Ahogy láthatod a jobb oldali fürdőruhán, szépen vékonyítja a lány csipőjét és hasát is. A hátkivágás is előnyös, mert így a csipő fölötti pici hurkákat is eltüntetni.
Forrás: Ennek a csinos alakú nőnek egyetlen apró gondja van, hogy túl egyenes a törzse. Ez az igen aprócska részletkérdéssel viszont igenes kell foglalkozni, nézd csak meg, hogy az egyrészes fürdőruhában mennyivel karcúbb a hölgy dereka. 

Így nem fogsz kövérnek tűnni a bikinidben!

A fürdőruhavásárlás néhány nőnek maga a rémálom. Ha te is a néhány ilyen hölgy közé tartozol, akkor engedd meg, hogy most azonnal segítsünk.